Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (327)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady odbory nikdo ochcávat nebude." John Kruger je přesně takový, jak mám Arnolda nejraději - nebojácný, neprůstřelný, nehořlavý ani nijak fyzikálně recyklovatelný, což musí opětovně dokázat snad všem padouchům světa. Mě to prostě baví, takže i když bych ohroženou Lee raději zachraňoval sám, tak to nechám na kolegovi. Já totiž neumím skrýt svou dětinskou radost z toho, že jednou za čas vidím, kterak akční drsnost hrdě kráčí s naivní kráskou v náručí a suché hlášky přitom směle vyskakují z míst, do kterých si pan guvernér obvykle zasouvá doutník. ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

V devadesátkách poslední film s Arnoldem na vrcholu. Dobrý scenář, obsazení, skvělá akce a kupa hlášek, tak, jak jsme byli u Arnolda zvyklí. Pak už to šlo s jeho tvorbou z kopce, neměl šťastnou ruku při výběru scénářů ani režisérů. Před politickou kariérou se na dlouhou dobu rozloučil naštěstí velice důstojně třetím Terminátorem. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

S odstupem času už pouze a jen čistokrevná rutinní "made in Hollywood" záležitost. Zbraně jsou neskutečně cool a akční scény jsou špička (taky za ty peníze), avšak dějově je to opět špatné. Tímto akčňákem se měl Arnie dostat opět na akční vrchol. Zda se mu to povedlo je věc relativně diskutabilní. V porovnání s jeho pozdějšími snímky jde však pořád ještě o nadprůměr. James Caan si zápornou roli užívá měrou vrchovatou a i Vanessa Williams je celkem sympatická. Těžko říct, na kolik se dá Likvidátor nazvat pořádným akčním filmem. Akce je tu skutečně dost, avšak samotná na dobrý film nestačí. To je bohužel ten největší problém celého konceptu. Nic jiného tu prakticky není. Nuda... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sympaticky debilní béčko, poslední solidnější vzepětí guvernéra Mr. Universe v akčním filmu, pak už jeho kariéra definitivně zamrzla na úrovni "Batmana a Robina". Nejsem si úplně jistá, nakolik byl "Eraser" míněn vážně, ale já se u toho pokaždé nasměju jako šílený uň a v útlém mládí jsem Arniemu toho drsňáka žrala i s navijákem. Při vzpomínce na padákový souboj v oblacích nebo na ty divné pseudokrokodýly se moje bránice začíná samovolně otřásat, při vizuálním kontaktu by přešla rovnou do burácivého pazvuku. Nemůžu si pomoct, tahle kravina z devadesátých mě svým primitivním způsobem prostě a jednoduše baví. 66% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě slušný (ve smyslu koukatelnosti) akčňák trpící hlavně na zbytečně přepálenou délku. I když to vlastně nějak moc nenudí, ale je to prostě dlouhé. Arnold je klasika, Vanessa je fajn, i když by mohla dostat prostoru trochu více, Caan si to evidentně užívá, Kilpatrick má zabijácký knírek. Prostě klasika ústupu devadesátkových akčňáků. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V českém dabingu nalezneme jednu chybu. Railgun nebo-li elektromagnetické dělo, též známé pod přezdívkou kolejovka (podle „kolejnic“ po nichž střely obrovskou rychlostí krouží) byla ve filmu přeložena jako vlaková puška. Tyto kolejnice ovšem s vlakovou dopravou nic společného nemají. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)
  • Společnost „Cyrez“ se původně jmenovala „Cyrex“, ale skutečná společnost Cyrix proti tomu měla výhrady. Film byl již natočen, proto se musely všechny potřebné dialogy předabovat a loga se digitálně upravila. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama