Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektivní tým od Nejsvětější Trojice vedený Marií Výrovou (Klára Melíšková) je přivolán k neobvyklému případu.
Ze zoologické zahrady v Olomouci totiž záhadně zmizeli tři medvědi. Během nočního přepadení ostrahy organizovanou skupinou maskovaných pachatelů navíc zemřel vrátný. Okamžitě se tak rozjede rozsáhlé pátrání po možných motivech bizarní loupeže velkých šelem. Stopy vedou k nelegálním obchodníkům se vzácnými zvířaty a černému trhu s produkty tradiční asijské medicíny. Prověřováni jsou zejména zaměstnanci zoologické zahrady, u kterých existuje podezření z napojení na další organizovaný zločin. Ve chvíli, kdy se začne kolem podezřelých stahovat smyčka, však dojde k další, tentokrát úkladné vraždě jednoho ze spolupachatelů. Spletitý příběh nelegálního kšeftování se zvířaty, jejich týrání, ale také vražedných útoků se velmi osobně dotkne jednoho člena týmu. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (125)

crozet 

všechny recenze uživatele

Kreativní koncept (zločin z prostředí ZOO a všeobecná interakce se zvířaty) byl v dalším rozpracování scénáře mírně degradován. Samotná exekutiva známé autorské dvojice trpí nevyváženým výkonem v detailech (solidní humorné momenty vs odfláklé dialogy a jejich režie). Chtělo by to další pokus, nejlépe prostřednictvím jiných autorů (nebo návratu k původním).. - tedy kéž k nějakému pokračování vůbec dojde! ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Je to jako když skočíte na sáňky, rozfrčíte to ... a najednou v půlce kopce zastavíte. Slušně rozjetý námět, kterému nechybí napětí ani dobří herci, po druhém díle nahodí stopku. Možná došly peníze, možná to scénáristu přestalo bavit, co já vím. Poslední díl je odfláknutý, rychle odvyprávěný, nijaký a to co se podařilo v předchozích dílech vybudovat, dokonale rozplizne v ničem. 52% ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

O fous lepší než Případ pro exorcistu, ale pořád ani pořádné krimi, ani žádné drama, zase především fraška. Jak jinak si vysvětlit, že kriminalisté místo vyšetřování vysedávají bezúčelně v nemocnici a pak jdou na nudle nebo že v ZOO nechají lva, který se má co nevidět probudit z narkózy, klidně ležet na podlaze ošetřovny. ()

aslavey 

všechny recenze uživatele

Věřím, že Sýkora to myslel dobře. Ale Jarchovský to dost pohnojil. Mooc ukecaný, strašně špatně nazvučený a v určitých chvílích si tam Voříšková a spol. něco šušká pod fousy a ještě, jakoby si repliky vymýšleli na place. Námět fajn. Hlavní zlej mafián fakt zloun a Krobot je spíš vtipnej, než cokoli jinýho. Případy 1.Oddělení ale jednoznačně zatím vedou ve všech našich kriminálkách. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Nevím vůbec, jestli mám něco psát - moc mě to nechytilo. Rozpletení zápletky i chycení lotra bylo takové nijaké a moc tomu nepomohla ani asistence lva. Roztažení do tří dílů bylo také spíš z tradice, než z potřeby. Tak pochválím aspoň hudbu - ta tam sedla. A předznamenávala, že se bude jednat o něco neobyčejného, což se ovšem bohužel nekonalo... ()

Galerie (171)

Zajímavosti (13)

  • K zásahu na konci jede krajinou konvoj 4 aut: policejní oktávka, neoznačený Yeti, neoznačená oktávka a policejní dodávka. O moment později, když auta přijíždí na místo, konvoj doplňuje páté auto záchranky. O záběr později se najednou objeví 2 další auta zásahovky. Když před kamerou prochází z nich vystoupivší těžkooděnci, záchranka opět projíždí vraty. (Brain)
  • Těšíkov, kde se odehrává část filmu, spadá pod Šternberk, takže není možné, aby měl svého starostu a obecní úřad. (Reckon)

Reklama

Reklama