Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate, která od minula trochu povyrostla, špatně snáší nového přítele svojí mámy. Rozhodne se proto utéct a octne se na severním pólu, kde se zlý elf chystá zrušit Vánoce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (103)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

13.Deň filmového adventného kalendára. Znovu netflix a zrejme aj posledný vianočný film z tejto služby. Dlho očakávaný, po tej skvelej jednotke sa na tom podieľal Chris Columbus, ktorý to vie s vianočnými filmami. Nechápem to nízke hodnotenie, veď to bolo v červených percentách keď to vyšlo, ešte v novembri. Ja som si to nechal na Advent a dobre mi to sadlo. Určite jeden z najlepších vianočných snímkov na netflixe, avšak kto nevidel jednotku, tak tomu to veľa nedá. Výborný K.Russell ako Santa Claus a tiež Český dabing. Tie decká pekne vyrástli. Navyše dnes už máme tretiu adventnú nedeľu. 4* ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem si užil stejně tak jako jedničku. Prostě to byla opět senzační vánoční jízda s Kurtem Russellem. Takže já jdu vyhledávat golfový vozík, který mě doveze k portálu a já budu moct se opět projet v Santových saních, poznat Santovu manželku a projít se po pohádkové vesnici se skřítky, dokud to někdo nezačne kazit. /75%/ ()

Reklama

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

U jedničky se povedl silný a dojemný rodinný příběh bratra a sestry, humor a vytvořil se tu nový pohled na Santu Clause. Dvojka je průser. Dojemný příběh o ''evil impovi'' je tragédie. Jeho satisfakce a následná protekce na konci filmu mě spíše sr.la, než aby mě dojala. Příběh byl dost zdlouhavý a humor těžce nepovedený (trapnohumor, ale ne tím dobrým způsobem). Skřítkové evidentně za dva roky zeslábli a to razantně když nesundají devítileté dítě (v jedničce porazili suverénně cca. 12 dospělých gangsterů). Absence Teddyho byla znát více, než jsem si na začátku filmu myslel, páč právě on a cesta k napravení byla hnacím motorem prvního filmu. Ale ať nekydám jen špínu, tak alespoň tu rozšířili mytologii světa okolo Santy a díky tomuhle pokračování jsem podstatně více docenil jedničku. Za mě slabý 2* a jak se na jedničku rád podívám znovu, tak toto budu raději ignorovat ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Po jednotke jednoznačne nenaplnené očakávania. Animácie a Santov svet sú opäť raz prekrásne, no príbeh je bez nápadu a silnejšej emócie, tvorený zrejme s vierou, že sa povezie na úspechu prvého dielu. No na lenivé Vianoce určite pohodička a dobrá voľba, 2 hviezdy sú len kvôli tomu že jednotka dostala 4 a rozdiel 2 hviezd tu je. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jednoznačné zklamání. Zatímco první díl Vánoční kroniky bylo nesmírně příjemné překvapení, jak v podobě pěkného vánočního příběhu a skvěle zvolené dvojky Russell - Hawn, tak druhý díl je čistě dětská záležitost. A o to více mě udivuje, že to říkám, když film natočil Chris Columbus. Nicméně zajímavé je, že ač jsem ve filmu cítil jisté momenty z obou Harry Potterů a legendárního Sám doma, tak tady to prostě nefunguje. Celé je to tak dětsky ztřeštěné, že jsem se těšil, až bude konec. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • V Santově vesničce bydlí přes jeden milion skřítků. A je zde přes 300 000 dílen, které všechny navrhla paní Clausová (Goldie Hawn). (ČSFD)

Související novinky

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

Chris Columbus a čtvrteční vražedný klub?

24.04.2024

Oblíbený americký režisér Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a Kámen mudrců) se čtyři roky od svého zatím posledního počinu, kterým bylo pokračování Vánoční kroniky pro streamovací službu Netflix… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

Jak to vypadá s pokračováním Gremlins?

25.11.2020

Třetí díl série Gremlins je už několik let předmětem spekulací fanoušků a příslibů ze strany tvůrců, nyní se Chris Columbus (Sám doma, Harry Potter a kámen mudrců) jakožto scenárista prvního dílu… (více)

Reklama

Reklama