Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je příjemný, jaká to je rychlovka. Dokonce tak moc, že odpouštím všechny ty za vlasy přitažený náhody i Richarda Armitage, kterýho nemůžu vystát. Pokud bude Harlan Coben chrlit jednou za dva roky takhle vydatný jednohubky (viz Safe z roku 2018) budu absolutně spoko. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to vůbec špatné. První dva (možná tři) díly mají velmi dobrou atmosféru - potom to bohužel upadá spíš do průměru. V dobré čtvrti, kde se všichni dobře znají, se rozhodně daří tajemstvím. A otázkou je, zda je chcete znát a přijít jim na kloub, nebo to radši necháte být. Vše se pomalu zamotává, aby se to pomalu odmotalo a zatímco u něčeho má divák velmi jasný vodítka a dovede vcelku rychle tušit co a jak, rozlousknout jiné věci se asi jen tak nepodaří. Plus je rozhodně sympatická hlavní detektivní dvojice, slabší mi přišli tři teenageři a neustále jeden a tentýž výraz Richarda Armitage ať už se dělo cokoli. Co se týče uvěřitelnosti příběhu, s tím problém nemám, i když některé náhody a výhody (chlap s úžasnou pamětí, policista v důchodu co dokáže vyhledat opravdu mnohé a na počkání) mě zarazily. Od teď budu SPOILERovat!!! Osobně by se mi víc líbilo, kdyby bylo vše víc propojené - nejen vyděračkami - a víc se to drželo právě v (současné) sousedské komunitě. Takhle pomalu odhalujeme několik tajemství, ale díky tomu, že jsou víceméně osamocená, tak to alespoň pro mě, nepřineslo kýžený WOW efekt. Takže v závěru mě bavila hlavně linka s Corinne, která se mi zdála nejméně předvídatelná, překvapila a splňovala i tu mou "sousedskou komunitu" :D. ()

Reklama

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Coben je jedním z mých oblíbených knižních autorů, na seriálové zpracování Cizince jsem se strašně těšila a jsem strašně ráda, že mě nezklamalo! Chválím výběr herců, tak nějak splnili moje očekávání. Navíc Richard Armitage je (aspoň pro mě) strašnej sympaťák. Celý to tak pěkně plynulo, ani jeden díl jsem se nenudila. Skvělá práce! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nesmierne príťažlivá, scenáristická delikatesa, ktorá ukážkovo mätie jedným “twistom” za druhým, že divák čumí ako alpaka (kto videl - chápe, kto uvidí - pochopí), čo to na neho títo traja scenáristický “majstri športu” vybalili. Miestami je to napriek vážnym témam, nečakane sarkasticky vtipné, a keďže mi je tento druh humoru veľmi blízky, bavil som sa viac než slušne. Samozrejme, nič nie je dokonalé, dokonca ani “The Stranger”, ktorý miestami ako celok pôsobí priam extrémne absurdne, ale keď tento štát môže riadiť narušená osobnosť, tak prečo by seriál nemohol postrádať logiku. Všetci tvorcovia tohto projektu sa podieľali na úspešnom seriáli “SAFE” (taktiež od Netflixu), ktorý som doposiaľ nevidel, takže poďme hneď všetci spolu nato - “BUĎME ZODPOVEDNÍ, SPOLU TO DÁME!” ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní krimi minisérie z Anglie, která má sice do reality poměrně daleko, ale nakonec si jí užije snad každej divák, pokud bude ochotnej tolerovat náhody nebo pár nelogičností, na který se příběh spolíhá. Aspoň já jsem byl při sledování docela napjatej a vždycky jsem očekával, co se stane nebo spíš vysvětlí v dalšim díle, jelikož jednotlivý díly občas končily nějakym mindfuckem. Samotný rozuzlení zmizení pani Priceový bylo vcelku prozaický, ale scénáři se dařilo kolem jejího zmizení vytvářet správnou mysteriózní atmosféru. Kromě toho jsem taky ocenil neokoukanej casting. Po technický resp. filmařský stránce by se možná dalo leccos zlepšit, ale i tak jsem s výsledkem nad očekávání spokojenej, čtyři slabší hvězdy. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie sa začalo v marci 2019 v Manchestri. Ďalšie scény boli potom natočené v Bury a Boltone v apríli a v Stockporte v júni 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama