Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, dnešek byl zřejmě věnován filmům, které ve mně zanechaly podobně rozporuplné pocity. Když jsem v její první scéně zahlédl Cristin Milioti, okamžitě jsem si představil baseta, ty oči byly prostě příliš sugestivní. S postupujícím dějem jsem si ji ale vcelku oblíbil na rozdíl od Andyho Samberga, který mi do role Nylese absolutně neseděl. Komedie to byla poněkud nevyrovnaná; chvílemi jsem se výborně bavil, v jiných momentech došlo skoro až na nudu, takže výsledné tři kousky jsou podle mého tak akorát. Malé nicneříkající plus přidávám za Kate Bush z čistě osobních, a tedy subjektivních důvodů. 3*+ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niekde presne na rozmedzí troch a štyroch hviezd. Je fajn, že ohraný koncept je opäť ozvláštnený, takže veci sú v skutočnosti komplikovanejšie a celá fabula zaberá omnoho dlhší úsek, ako u konkurencie. A práve poznávanie toho, čo všetko už má Nyles za sebou, ma bavilo na filme najviac. Chémia medzi hercami funguje, fóriky taktiež, ale napriek všetkému som mal dojem, že film bol o dosť dlhší, než tá necelá hodinka a pol, preto aj zaokrúhľujem dole a to bude asi aj dôvod, prečo sa k filmu nebudem opakovane vracať. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak Palm Springs prý osvěžilo svůj žánr stejně jako se to kdysi podařilo Zombielandu. Já vám nevím. Poučení z opakovaného krizového vývoje je opravdu dost přebraný koncept a já rozhodně nemám pocit, že se tady z časokonopné smyčky podařilo vyklouznout (obzvláště, když nohy stoličky byly naříznuté zbytečnou vulgaritou a držením se mustru romantických komedií). Trochu jsem si připadal jak Monk, když ho dítě drtilo hádankou v letadle: „Zas a Znova jeli spolu na člunu. Zas vypadl. Kdo na člunu zůstal? - „Znova.“ - „Zas a Znova jeli spolu na člunu…“ ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Na Hromnice o den více aneb chci od filmu něco více. A film překvapivě překvapuje, jelikož v sobě zdařile kombinuje hned několik žánrových témat, takže v jednu chvílí baví svým ztřeštěným humorem, aby pak přehodil na vážnou linku a aby to ke konci uzavřel tou romantickou částí. Andy Samberg příjemně překvapil, jelikož ho ve filmovém světě, znám převážně z těch ztřeštěných komedii, ale tady ukázal, že má i nějaký ten herecký talent. Cristin Milioti tu v podstatě neznám a tohle je první film, který sem s ní viděl, nicméně svoji roli zvládla výborně. A pak je tu vynikající J. Jonah Jameson aka J.K. Simmons, který byl příjemným rozptýlením a jeho časová linka byla hodně zábavná. Co mně trochu mrzí, že se nedozvíme nic o postavě, kterou Samberg hraje, což působí trochu strašidelně, ale snad to nebyl sériový vrah nebo tak něco. Film sice nijak výrazně nevybočuje, ale je přesně tím čím je, pohodový film s jasným poselstvím. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Palm Springs nestaví na žádném inovativním námětu, jelikož téma časové smyčky je v posledních letech vcelku populární napříč žánry (viz Na hraně zítřka či Všechno nejhorší 1 a 2), je to však natočeno takovým mile odlehčeným způsobem, že člověk promine ono (ne)nápadné vykrádání předchozích snímků a nechá se hodinu a půl bavit Nylesem a Sarah, kteří se poznali za vskutku bizarních okolností. Trochu jsem ve filmu postrádal původ Nylesovy smyčky, ale budiž - stejně jsem se více soustředil na budování vztahu mezi oběma "smyčkaři". Celý film se mi hlavou honila otázka: Pokud bych měl možnost prožít nekonečněkrát jeden den, jaký den by to zrovna měl být? Plusové body za potrhlou roličku J.K. Simmonse a solidní plot-twist ohledně Sarah a jejího probuzení. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Film obsahuje jednu potitulkovou scénu. (ČSFD)
  • Sarah (Cristin Milioti) vo filme kontaktuje fyzika menom Clifford Johnson. Johnson je skutočný vedec, ktorý na filme pracoval a pomáhal filmárom prísť s originálnym predpokladom pre príbeh s časovou slučkou. (Arsenal83)
  • Přestože název filmu zní Palm Springs, tak se zde ve skutečnosti vůbec nenatáčelo. Místo toho byly použity lokace v Palmdale a Santa Claritě. Natáčení trvalo 21 dní. (J.F.B.)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama