Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to prvý tanec!“ – „A to vadí?“ Neviem no, ktovieako ma to nechytilo. Ústredné herecké duo mi pripadalo skôr nesympatické, než sympatické a nezachránil to ani J.K. Simmons (skôr naopak). Časová slučka občas trochu zábavná a raz za polhodinu sa scenáristovi podarí vymyslieť dobrý vtip („jedna veta“, koláž sexu), ale to je asi tak všetko. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

V průběhu (asi?) roku jsem to tak nějak zhlédl celé, skrze občasné přepínání programů v televizi, kdy na jedné nejmenované stanici snad ani nic jiného neběželo. Z toho plyne, že jsem to musel vidět v dabingu, takže moc nedokážu posoudit, jak moc by mě bavili herci, kdybych je slyšel mluvit v originále, každopádně po nějaké době přemýšlení, jestli to vůbec hodnotit, jsem si nakonec řekl, že jo. To vysoké hodnocení mě překvapuje i nepřekvapuje. Hraje si to na "jinou" komedii s tématem časové smyčky (btw, proč to je označené jako fantasy, když je to dost jasně sci-fi?), ale ta jinakost je v tom v podstatě minimální a po pochopení zvoleného humoru i nepřekvapivá a mdlá. Mdlá je vůbec atmosféra celého filmu, která si tak nějak podivně plyne až do konce a čeká, že jen na základě toho, že to skončilo, budu dojat. Přitom hlavní postavy si mé sympatie za celou dobu získat nedokázaly, gagy fungují jak kdy a že bych se bůhvíjak bavil říct opravdu nemůžu a jedno zhlédnutí mi stačilo víc než dost, až si říkám, že bych to ani jako dobrou jednohubkou neoznačil. Tohle je jako kdybyste na kolečko z rohlíku namazali máslo, prdli na ni třeba mrkev a mysleli si, že to stačí. Snaha i potenciál tam vidět jsou, ale výsledek je příliš nevýrazný na to, aby z něj bylo něco víc. A taky na to, abych mu vůbec dal tu třetí hvězdu, protože už teď nevím, za co bych ji dal. Snad jediné, co se mi hodně líbilo, byla kamera - což je celkem smutné, vzhledem k tomu, že je to komedie a že se tu s ní nijak žánrově nepracuje. Ale těch 72% asi chápu - spousta lidí to viděla v nejhorší době covidové pandemie a nejspíš si řekla, že to není nic extra, ale je to asi to nejlepší,.co za tu dobu vzniklo... Ono je třeba jít někdy mimo mainstream, ale nebudu tady šířit zlou krev, jednak mi to přijde zbytečně a taky si myslím, že pro většinu lidí to účel splnilo a pobavilo je to, což je samozřejmě dobře. Ale mě to holt neoslovilo... Lepší 2* ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niekde presne na rozmedzí troch a štyroch hviezd. Je fajn, že ohraný koncept je opäť ozvláštnený, takže veci sú v skutočnosti komplikovanejšie a celá fabula zaberá omnoho dlhší úsek, ako u konkurencie. A práve poznávanie toho, čo všetko už má Nyles za sebou, ma bavilo na filme najviac. Chémia medzi hercami funguje, fóriky taktiež, ale napriek všetkému som mal dojem, že film bol o dosť dlhší, než tá necelá hodinka a pol, preto aj zaokrúhľujem dole a to bude asi aj dôvod, prečo sa k filmu nebudem opakovane vracať. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc. Aby se to jen vzdáleně dalo připodobnit k Hromnicím, muselo by to být lépe obsazeno, lépe zahráno, lépe napsáno, určité pasáže fajn byly, však poskrovnu. Otravovala jsem se celou dobu, přitom skutečné peklo přišlo až při projekci následující hrůzy s názvem Ta druhá. Dvě slabé záležitosti, tato sice výrazně vkusnější, no ale já se ptám: kam se nám poděly všechny sympatické a pohledné bytosti? Teskním po mladinké Cameron Diaz, Meg Ryan, Andie McDowell, Heleně Bonham Carter a všech dalších bystrých, zábavných, fotogenických divách filmového plátna. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neobjevuje tu Ameriku, ale ani se to nesnaží poučovat, což je vždycky fajn. Má to skvělou ústřední dvojici, perfektní timing a hlavně to chápe, že komediální zlato se vždycky nejlépe rýžuje na svatbách, večírcích a rodinných setkáních. Možná by to nemuselo tak rychle opouštět tu svěží polohu nihilistické zábavy v pouštním očistci, přesto by mi vůbec nevadilo to po skončení prožít znovu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Andy Samberg chce, aby sa vedelo, že Nylesova poloha roztiahnutého orla na posteli v prvej scéne s Misty (Meredith Hagner) v ich hotelovej izbe bola v scenári a „nie jeho hereckou voľbou“. (Arsenal83)
  • Režisér Max Barbakow a scenárista Andy Siara prišli s konceptom filmu ešte ako študenti Amerického filmového inštitútu (okolo roku 2010), „s rovnakým pohľadom na jungovské filozofické myšlienky a pragmatický význam napísania nízkorozpočtového filmu, ktorý by sa dal ľahko vyrobiť“. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama