Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík, co pro zbohatnutí udělá cokoli, obrátí se svým pochybným kámošem berlínský realitní trh vzhůru nohama. Pak ale přijdou dobré časy a jim najednou hrozí krach. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

David Kross a Frederick Lau je aktuálně to nejlepší, co na současném německém filmu můžete potkat. Ne ale v případě filmu, který mi je svým námětem vysloveně nepříjemný. Podvádět obyčejné lidi umí kdejakej morální ksindl, a když o tom ještě někdo točí, nepřijde mi to úplně jako legrace. O což se zde Němci vlastně snažili. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sice poněkud klišovitá, ale jinak svižně a vtipně natočená podvodnická záležitost, kterou podpořili výbornými výkony David Kross a Frederick Lau doplňovaní krásnou Janinou Ushe. Režii navíc nedělá problém přepnout do vážnější roviny a stejně tak dokáže zabrnkat na city. Z hlediska filmařského je tedy všechno v pořádku. Problém jsem s tím, co hlavní hrdinové provádějí. Tady nejde o to vybrat pojištěné kasíno, oholit miliardáře, jehož majetek má podezřelý původ nebo vyjebat ze státem. Kluci tu, alespoň zpočátku, okrádají lidi o úspory na byt a to se mi prostě příčí, kor když to tady působí jako cool počínání. Nicméně zabavilo i pobavilo a to je asi to nejdůležitější. 75% ()

Reklama

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Toto se Netflixu rozhodně povedlo. Filmů s podobnou tématikou je celkem dost a ani Betonrauš nazapomíná na prašule, drogy a prdelky v sexy prádle. Navíc snímek nasadí hned ze startu solidní tempo, nemá hluchou pasáž a některé scény opravdu pobaví. David Kross mě mile překvapil, film mu sednul a bylo to na jeho výkonu znát - hned po Balónu další slušný zářez. Dávám čtverec a doporučuji - 75%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Našťastie som prekonal uvodnú opernú scénu, operné hlasy ma totiž mimoriadne vyrušujú. A hľa pozerám sa na Davida Krossa a rozmýšľam, že chlapec nám pekne vyrástol od doby, keď Winsletovej čumel v Predčítačovi na prednosti. Inak je to The Wolf of Wall Street v malom a s tým rozdielom, že má ďaleko od skutočného príbehu. Už len tá aukcia by sa nemohla stať ani v sci-fi. Ale inak milé poučenie, že nie všetky Nemky sú britké, sem tam sa tu objaví slušný materiál. A tiež že s podvodmi si prinesieš šťastie len nakrátko. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Betonrauš, zvláštní název filmu. Delší dobu jsem na Netflixu nebyla a vím na jaké sračky tam jeden může narazit. Tady jsem klikla na první dobrou a vyplatilo se. Zajímavý film o realitních hrátkách ovšem v Evropském, potažmo německém měřítku. A bavilo mě to. Bylo to chvílemi i vtipné a chvílemi to připomínalo "Vlka z Wall Streetu". Jediné co tu visí ve vzduchu je ta morální otázka!! Kolik lidí ještě můžu obrat o všechny prachy pro svůj vlastní prospěch než se z toho všeho pobleju?! A nebo se nepobliju vůbec nikdy?!!! Za mě 85% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama