Obsahy(1)
Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)
Videa (1)
Recenze (113)
No ty vole, nevim. Pryč je řetízek v druhym hrníčku, kluk co si přišel hrát s šutrama, většina legendárních ad-hoc hlášek, i "roztomilost" původního Ano, Šéfe!. Místo toho nám Prima servíruje břitce umělou srajdu, ve které hlavní roli hraje kamion plnej kuchtíků, instalatérů a kulisáků. Na začátku šou je (samozřejmě) všechno špatně, postupem času se to vylepší, aby to na konci byla "extratřída". Rádoby-emoce v hlavní (a jediné) roli, o kuchtění už nejde vlastně vůbec. Přemejšlim jak nad hodnocením, tak i nad tim jestli se na to dále ještě vůbec koukat. 2* a to sem byl asi ještě trochu mírnej. ()
Podle mě to nemá žádný hlubší význam, který jsem v Ano, Šéfe spatřoval. Možná je to taky dobou, kdy už dneska je námět stále stejný... jen zde efekt přestavění putyky je spíše senzace, než-li zlepšování lidí a učení sebezdokonalení. Na závěr ve mě zlepšená hospoda nevyvolává pocit toho, že se tam dopracovali, ale že je do toho natlačili a tomu prostě nelze za 24 hodin věřit. ()
No sorry... proč to dělá něco, co to není. Nahraná sračka. I opici dojde, že všechny záběry "před" odmaskováním jsou jen blbej komparz. Nebo by si opravdu nikdo nevšiml kamer pobíhajících všude kolem? Tak ksakru, ať tam dají realné záběry, pokud nějáké z těch "skrytých" kamer mají -_- Polreichu, jak jsem tě měl rád, tímto jsi totálně klesnul -_- --->5% ()
Nebudu hodnotit to, že Zdéňa vaří všechny své pořady z menu Gordona Ramsayho, protože to už víme zhruba 11 let, kdy začala televize dávat Ano, šéfe! Budu hodnotit pořad po dvou dílech, které jsou zatím venku. A ano, po prvním pořadu je to vodový vývar. Jak už tu bylo několikrát zmiňováno, trošku mi nesedí ta hra na "inkognito" vzhledem k přítomným kamerám a stejně tak někteří nedokáží dosti předstírat ten "wow" moment překvapení, kdy se Zdéňa "ukáže na place". Hlavně ta snaha hrát si na americkou šou mi trošku křivilo hubu. Je to zhruba takový pocit jako, když si chcete dát hamburger a dostanete sekanou v housce z Globusu. Každopádně dám u mě pořadu ještě šanci. ()
Takže já se přihlásím do konkurzu, kde mi předělají za 24 hodin restauraci a poradí co a jak. Potom ke mě naskáče několik kameramanů, kteří začnou točit jak já vařím, chodit do mrazáku, pozorovat lidi při obsluze. To mi má připadat normálně a když se tam zjeví Zdenda, tak mám dělat překvapeného? :D Mí zaměstnanci mají ten den ihned 24hodin čas, vůbec nepotřebují za nemocnou babičkou, domů s nákupem, k doktorovi, všichni jsou prostě free. ()
Galerie (2)
Zajímavosti (1)
- „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)
Reklama