Reklama

Reklama

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (754)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie točí už více než 20 let s přestávkama ty nejzajímavější gangsterky. Navíc se vrátil i Statham, jen mě se více líbili minulí Gentlemani. Nemůžu Rozhněvanému muži upřít snahu, ale malinko jsem měl s filmem problém. Zřejmě za něj může Zahler s nedávným Dragged Across Concrete. Zkrátka Gentlemani byli každým coulem jasná Ričíovka. O Rozhněvaném muži tohle tvrdit nemůžu. Špatný to ale rozhodně nebylo. A je velká šance, že s další projekcí půjde mé hodnocení na maximum. 80% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Já a Guy Ritchie, to je nahoru dolů. Řada jeho projektů si mě coby diváka nezískala, to ale neznamená, že by neuměl přinášet zajímavé historky z gangsterského podsvětí. Občas odskočí opravdu k velkým produkcím (Sherlock Holmes, Král Artuš, Aladin), ovšem tohle filmové zastavení má docela daleko k jeho eskapádám z přelomu tisíciletí. A nutno podotknout, že tahle změna stylu mi sedla. Starý dobrý bourák Jason Statham vstupuje do bezpečnostní firmy v Los Angeles, která se specializuje na převozy velkých obnosů peněz, s průměrnými výsledky vstupních testů. Moc nemluví, s kolegy na pivo chodit nehodlá, k tělu si málokoho pustí. Jenže pak si na jeden z vozů políčí banda zlodějů. A on ten Statham nebude vůbec průměrný střelec či rváč. Za maskou odměřeného samotáře bude pochopitelně něco víc. Ač je to celé vlastně prosté, Ritchie to celé obalí zručnou expozicí a do zásadního zvratu se to tváří jako promyšlená hra. Pomáhá tomu nechronologické vyprávění, skvělé řemeslo a hlavně výtečná atmosféra. Zbytek je nalajnovaný podle jasné rovnice, bez emocí, ale zato zatraceně sebejistě. Stylová přímočará žánrovka. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Ač jsem byl v některých (hlavně úvodních) momentech ne úplně šťastnej ze samoúčelnýho nadbytku testosteronu, už jenom kvůli tomu naprosto fantasticky strukturovanýmu scénáři nejde dát nic jinýho než plnej počet. Brilantní revenge-heist neRitchieovina, která by mě překvapila nejspíš i kdybych od ní něco očekával. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

NEJSME PREDÁTOŘI, JSME KOŘIST…“ ///    Hele… už vod začátku jsem nadšenej. Dost se hláškuje – hlavně společenskej kouzelník Statham, kterej navíc perlí i tím svým znuděným (mlčícím) ksichtem. Je to jednoduše blbý, ale ftipný! Stručnej, drsnej, jednoduchej a svým způsobem vyprávěnej příběh o temným duchovi. Baví mě i to „vracení“ se k událostem z jinýho úhlu pohledu. Možná je to moc, ale já těch 5* dám. Já se bavil! ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Původní film z roku 2004 neznám. 2.) Mám bojovýho ducha.  /// Thx za titule „titulkomat“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  ** ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Koncept filmu je jednoduchý, ale to vôbec neprekáža. Práve naopak. Zložitý dej by diváka zbytočne odvádzal od priamočiarej cesty pomsty plnej drsných chlapov, surového násilia a naozaj temného soundtracku. Verím však, že niektorým ľuďom bude chýbať prepracovanejšia zápletka, na aké sme u Ritchieho zvyknutí. Mne tu však ,úprimne, vôbec nechýbala. Wrath of Man väčšinu času ťaží z ponurej atmosféry, scén preplnených testosterónom a menším množstvom akčných scén, ktoré stoja za to. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (24)

  • Na konci filmu majú bodyguardi na svojich nášivkách rovnaké identifikačné číslo. (Arsenal83)
  • Když na konci filmu postava H (Jason Statham) nastupuje do auta, můžeme si všimnout poznávací značky začínající číslem 211. Policejní kód pod stejným číslem označuje ozbrojenou loupež. (Chekman)
  • Po Revolveru se jedná o teprve druhý film Guye Ritchieho, který se odehrává ve Spojených státech. (TaNya_)

Související novinky

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

Ritchie válečnou novinku pořizuje Amazon

13.01.2022

Guy Ritchie v posledních letech sype filmy jako nikdo jiný. A navíc velmi dobré! Po skvělém Rozhněvaném muži a výborných Gentlemanech se od něj už v březnu letošního roku dočkáme Operace Fortune, na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

30.12.2021

Rok 2021 proběhl z hlediska kinematografie v o něco menší nejistotě než rok 2020, kdy byly v důsledku virové epidemie zavírány kinosály a filmové premiéry se houfně odsouvaly, což trvalo až do… (více)

Reklama

Reklama