Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Akční béčko, který Hollywood seká jak Baťa cvičky. Není tu nic, coby člověka nadchlo a nic, co by ho urazilo. Sem tam se tu dá pousmát a je tu jedna scéna s velkým potenciálem, ale to by nesměla být mizerně nasnímaná. Herecky jakž takž a ačkoliv Harta moc nemusím, tak tady mi na nervy tolik nelezl. Film na zabití času. 50% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Námet, ktorý tu v rôznych obmenách už nespočetnekrát bol sa pod Hughesovou taktovkou zmenil na príjemnú jednohubku, ktorá splnila presne to čo som od nej očakával. Čiže pobavila. Celkovo ma prekvapilo ako sa z takého nezaujímavého scenára podarilo vyťažiť totálne maximum. Hart tentokrát nebol príliš otravný, no nedobrovoľný parťák v podaní Harrelsona bol "trefa" do čierneho! A dokonca bez zbytočnej a násilnej propagandy. Za štyroch "men from nowhere". (25.6.2022) ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Ono mi šlo jen o to vypnout hlavu a chvíli se bavit. Ze začátku se to příliš nepředvádělo a plnilo to jen původní požadavek. Ale při scéně se čtyřmi vyslíchanými jsem prskal smíchy a skvěle natočený závěrečný souboj s několika zabijáky splácnutý nejspíš jedním vrzem mě utvrdil, že přesně tohle jsem dnes potřeboval. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Není to tak dávno, co jsem se u jednoho filmu rozčiloval, že mám alergii na to, když někdo parazituje na určitých filmařských postupech. A hle, je to tu zas, tady se nám pro změnu tvůrce snaží při souboji v posilovně fušovat do Kingsmanů a moc jim to nejde. To ti tvůrci nemají hrdost, že musí takhle okatě obšlehávat něco, co už tu dávno bylo? A fakt nevím, kde přesně, v jaké dimenzi nebo alternativním vesmíru existuje divák, kterého by bavily uječené postavy typu Hart. Vždyť to většinu diváků irituje, tak proč se neustále takové charaktery píšou? Woody tu vypadal nějak divně, sešle a díky tomu mu ta postava vůbec nesedla. Pár hlášek se tam povedlo, jinak to byla bída a humor trapný. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Ona by to byla vážně fajn ujetá komedie s nápaditou akcí a ohranou, přesto stále zajímavou a plodnou zápletkou. Jen kdyby film nebyl místy tak zbytečně blbej a nelogickej. Počítání jednotek metrů při střemhlavém pádu letadla, random spawnem FBI na místech, kde absolutně nemůžou tušit, že mají být, to téhle akční komedii hrozně ubírá. Přitom jde vždycky o naprosto zbytečné scény, jejichž vyškrtnutím by film vůbec nic neztratil. Woody je super, s vyšinutými, emočně nestabilními magory má své zkušenosti a hlavně je umí zahrát, Hart byl snesitelnej a nemůžu říct, že by mě nějak neúnosně rozčiloval. Já se bavil, xkrát jsem se i nahlas zasmál, akce a vtipy jsou slušně dávkované, ale bohužel občas ulítnou opravdu basic věci, které požitek srazí. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)
  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)

Reklama

Reklama