Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi solídna akčná jazda, občas trochu trápny humor a príbeh v zabehnutých koľajách by to mal za 4, keby ho nevyrobil Netflix...už už človek odpustil aj genderovo rovné ospravedlnenie z úvodu vďaka perfektnému záveru, keď tu musí afroamerická rasistická sviňa naplniť liberálne kvóty a povedať, že zabil bielu ženu. Je otázne či je väčší čurák ten dement režisér a scénarista alebo chlapci ktorí sa starajú o český dabing. Pretože ak by povedal v závere že zabil ženu, nik by ani len nepostrehol ako sa hovädá z Netflixu za každú cenu snažia polarizovať spoločnosť, lebo iba takáto spoločnosť sa dá ovládať tak ľahko, že jej odoberiete práva pohybu, zhromažďovania či slobody prejavu a ona nikdy spoločne proti týmto nadnárodným fašistickým spoločnostiam nebude protestovať. Keby si túto rasistickú poznámku afroamerický liberálny retard odpustil, mohli to byť veľmi solídne 4*... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Netflix natáčí náměty starých dobrých snímků na zaplnění své filmovny, jak smyslů zbavený, a tak tu máme tentokrát starý dobrý Buddy film s drsným bělochem a užvaněným černochem. A aby toho nebylo málo, šmrncla se do toho ještě jedna námětová klasika a tím je záměna identity. V Buddy filmech je převážně dvojice policejní či policajt a kriminálník, tady máme pro odlišení kriminálníka a neúspěšného youtubera. Ale jinak je to akční komedie, jako každá jiná. Ale jo. Atmosférou a vůbec celkovou koncepcí jakoby se vrátila stará dobrá osmdesátá a devadesátá léta. Drsňák a žvanil. Stále to funguje, ale co si budeme povídat, takovéto filmy jsou už prostě nenávratně pryč. Vtípků a vůbec humoru je sice více než dost, ale když už je od prvních minut jasné, kam se to bude vyvíjet, důvodů k zasmání toho rázem zase dohromady moc není. Svižná a dokonale uhlazená akce ale jinak zůstává relativně koukatelná. Jen kdyby to alespoň nekazila právě ta zoufalá předvídatelnost mnohých scén. O samotném závěru ani nemluvě. V devadesátých letech by snímek jistojistě diváky do kin přitáhl. Nyní se stává po shlédnutí v digitálním éteru spíše adeptem k naprostému pozapomnění. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná akční Buddy komedie a mé Guilty Pleasure. Tyhle žánrovky mám rád a Patrik Hughes ( Zabiják a Bodyguard) mi velmi sedí. Jasně film nemá atraktivní zápletku, je to hloupé a né vše tu dává smysl, ale je to popcorn se vším všudy a já se bavil a dokonce smál nahlas, takže jen pro lidi, kteří podobné žánrovky vyhledávají, zbytek může skipnout. Woody Harrelson v roli nechvalně proslulého zabijáka s emocemi, minulostí a charakterem mě vemi zaujal, ostatně tyhle role jsou pro něj šité jako na míru, takže si je jako vždy velmi užívá a Kevin Hart je zkrátka Kevin Hart, jeho humor Vám buď sedí nebo ne, pro většinu lidí je otravný a nesnesitelný, já jej jako komika respektuji a mně jeho styl sedí, takže se oba dva navzájem slušně doplňují, je tu spousta cool hlášek a zábavných situací, které mi padly do vkusu, ale potěšila mě i samotná akce, kde sakra zamrzí PG-13 rating, protože akční scéna v tělocvičně s motorovkou, kuší, sekerama- to mohl být masakr jak svině, leč alespoň to byla zábavná a efektní akční podívaná se slušnou choreografii a obstojnými fighty ( fight s Mužem z Miami taktéž top). Film má rychlé tempo, dobře utíká a svůj účel tedy bavit diváka u mne splnil na výbornou. Příběh 3/5. Akce 4/5, Humor 5/5, Násilí 1/5, Zábavnost 5/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5, Emoce 3/5, Herci 4/5. 7.5/10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na Netflix to nakonec nebylo zas tak zlé.Na Muži z Toronta je sice dost vidět, že byl původně šitý na míru Stathamovi, který by se sem hodil víc, ale Harrelson to nakonec ustál se ctí. Jeho chemie s Hartem, hrajícím pořád to stejné, je sice na hraně a tvůrci nedokáží z kontrastu užvaněného, neschopného trpaslíka a drsného zabijáka vytěžit víc než klišoidní standard, ale jako oddechovka nakonec MFT docela funguje.Mohlo to nicméně dopadnout mnohem lépe...60% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Podivná zhoda okolností môže za to, že z obyčajného muža sa v očiach všetkých stáva obávaný zabijak "Muž z Toronta". A začína sa boj o holý život. Herecké obsadenie: Kevin Hart neustále hrá v akčných komédiách kedy sa jeho alter ego stáva uvrešťaným kontrastom nijakého wanaby drsného búchača. A preto ani toto prevedenie ničím nevychádza zo zabehnutých koľají.  Prevedenie: Humor dávkovaný dobre, akcie dostatočné množstvo a herecké výkony celkom dobré. Samozrejme sa zas stretávame s rasovou diverzifikáciou ale to už je pri Netflixe zlatý štandard.  Pocity: Občas som sa zasmial ale skoro dve hodiny ušli ako voda čo hodnotím kladne. Harta mám rád v rovine stand-upu ale vo filmoch je to dosť zlé a málo kedy sa na to dá pozerať. Woody na rozdiel od neho úplne ovládol svoju postavu a baví ma v každej scéne.  Pridaná hodnotaAkčná komédia ktorá neurazí ale ani nevychádza z radu. Na jedno pozrete ale ideálna jednohubka. 55% ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama