Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teddy Jackson je neúspěšný podnikatel v oblasti fitness v Yorktownu ve Virginii, který byl vyhozen z místní posilovny za to, že rozdával reklamní brožury bez adresy tělocvičny. Rozhodne se, že to své ženě Lori neřekne, a vezme ji do Onancocku na oslavu jejích narozenin. Nechá ji v místním wellness a jede připravit ubytování do pronajaté chaty. Ale protože si vytiskl voucher na své tiskárně, kde docházel toner, vstoupí do špatné chaty, kde je jako rukojmí držen muž jménem Coughlin. Gangster, který tam hlídá, si ho splete s nájemným zabijákem - "Mužem z Toronta", talentem na brutální výslechy. Omylem se mu podaří Coughlina zastrašit, a ten prozradí kód, který původně nechtěl gangsterům říci. V tu chvíli dorazí FBI. Zjistí, že Teddy není Muž z Toronta, ale přesvědčí ho, aby se za něj vydával, a pomohl tak dopadnout venezuelského plukovníka Marina, který chystá ve své zemi převrat.. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (155)

Figu 

všechny recenze uživatele

To, že Hart ze sebe dokonale umí udělat idiota, to je nad slunce jasný. To, že Harrelson je vostřílenej kvalitní herec, to je taky tutovka. To, že oba ve všech svých bijácích, kdy tvoří s někým duo, to víme taky že většinou funguje na jedničku. Ale to, že zrovna mezi těmahle dvěma ta chemie bude až tolik šlapat, to je pro mě (i přes všechny ty pozitivní aspekty) překvapení a to příjemný! Zasmál jsem se, bavilo mě to a prostě celkově krásně sedlo... Na zabití večera ideálka. 70% ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Buddy komedie mi nevadí, na rozdíl od Kevina Harta, na kterého začínám být doslova neuvěřitelně alergický a v případě tohoto filmu je to dokonce jen a jen jeho vina, že jsem se u Muže z Toronta nedokázal bavit a že mu ve výsledku dám podprůměrné hodnocení, protože kdyby se tam tenhle zasranej, otravnej, ukrutně nevtipnej a nezábavnej zmrdeček vůbec nevyskytoval, šla by má spokojenost s celým filmem jistě nahoru a tím pádem by se to pak pozitivně odrazilo i na mém hodnocení. Jenže ten skřet tu je a můj dojem z filmu tak stojí za prd, a to i když zbytek filmu zas až tak špatný není. Především tedy akce je opravdu výborná, choreograficky nápaditá, přehledná, dynamická, a je jen velká škoda, že tvůrci hráli na přístupný rating, jelikož pak by to byl velký mazec. Zápletka pak sice příliš originality nepřinesla, respektive spíš vůbec žádnou, na druhou stranu to má ale alespoň spád a prakticky žádné nudné momenty. Co se týče postav, toho trapnýho užvaněnce nepočítaje, tak i tam u mě v podstatě panuje jistá spokojenost, Harrelson tyhle týpky prostě zvládá s přehledem a ostatní se pak naštěstí jako ten ústřední dement nechovají, což ve výsledku docela stačilo. Za menší negativa lze pak snad zmínit, že většinu humoru obstarává právě Hart, tak v tomto ohledu film zcela propadá, atmosféra, či styl se tvůrcům též nepodařilo jaksi zajistit, a chybí i napětí a moment překvapení, a to vše tak zkrátka nedělá z Muže z Toronta zrovna dvakrát zábavnou jízdou, nicméně opakuji, nevyskytovat se tu ten hňup, šlo by jinak ve výsledku o neškodnou podívanou, kterých je sice mnoho a mnoho, ale tahle by k těm horším rozhodně nepatřila. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad, niekoľko celkom vtipných momentov a za mňa aj vhodné obsadenie a obstojná chémia medzi Hartom a Harrelsonom. Len ma potom napadá, prečo scenáristi nedokážu napísať omnoho viac vtipných dialógov a hlášok, to sa potom obaja hlavní predstavitelia môžu snažiť/ksichtiť ako chcú, keď väčšinou vypúšťajú z úst iba priemerné bonmoty. Akoby sa Netflix bál vypustiť do sveta čistú zábavu, ktorá by presiahla priemer (ich vlastnej produkcie určenej pre vysoké čísla sledovanosti). No a chcelo to viac "muža z Helsínk". ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Muž z Toronta umí donutit lidi mluvit. Pokud se k němu ale přiblíží Kevin Hart, je jasné, že bude usilovat o opak, ideálně napíchnutím tohoto výřečného entertainera na špičku CN Tower. Já bych to tak udělal, protože zábavy je poskrovnu a Harrelson u toho působil, že plní zadání hrát Stathama, o kterého kvůli neshodám producenti přišli. Sice to ještě není durian, ale Patrick Hughes by si měl uvědomit, že odleželé obsahy jeho buddy taškařic začínají zavánět.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to film s otravným Kevinem Hartem, je to překvapivě zábavný film. Harrelson je borec, tvrďák každým coulem, Hart je hňup, který se sem tam zachová nečekaně. Místy je to neskutečná sranda, za břicho jsem se popadal hlavně při výslechu 4 mužů dohromady, kde jednoho Hart nechtě řízne přes oko. Akčně je to velmi slušné, závěrečná bitka je fakt super, kamera přímo perfektní. Jako akční komediální jednohubka to rozhodně obstojí. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Muž z Toronta (Woody Harrelson) ve filmu jí durian, což je exotické ovoce, jehož příšerný zápach při zrání patří mezi ty nejhorší na světě. Dá se přirovnat k odpadní stoce či hnijící mrtvole. (NiWi)
  • Otec Woodyho Harrelsona (Muž z Toronta) Charles byl skutečný nájemný zabiják. Byl odsouzen ke dvěma doživotním trestům za zavraždění soudce Johna H. Wooda v roce 1979. (NiWi)

Reklama

Reklama