Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[60%] Co si budeme nalhávat, je to spíše thriller než horor. Hororových prvků tu moc nenajdeme a celkově tu nějaký hororový nástřel jako téma a pointa trochu chybí. Ale co, první půle nebyla ničím víc zajímavá, ale hlavní dvojice herců mě docela bavila. V druhé půli mě to ještě víc začalo bavit, ale jen do jisté míry, a sice díky těm postavám. Ta minimální hororová výplň je tu prostě jen asi jako bonus. Takže tématika okolo toho zlověstného domu mě vůbec nebavila. Finále mě trochu zarazilo a to především úmrtí jedné postavy, ale logiku to má. Takže mi to jako ztráta času vůbec nepřišlo. Ničím výrazným a zajímavým to nevyniká, díky bohu za Amandu Seyfried, která mě zde bavila. Pro mě neškodná záležitost k nudné noční. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Koukám, že klasičtí čsfd „day one” kritici to zase nepochopili. Nebo od toho čekali nějaký krutopřísný a nekompromisní horor, který bude děsit každou scénou. A ne, je to psychologické a filozofické drama, které se nebojí dotýkat témat jako je nebe a peklo, afterlife nebo samotné duchařno. Já byl spokojený a vlastně mě mrzí, že jsem první hodinu furt pauzoval kvůli rodinným problémům, každopádně finálních a depresivně strašidelných 30 minut bylo povedených. Jako silně mi bylo nepříjemno. Celkem pěkně natočeno, je sice pravda, že možná si mohli dát tvůrci víče péče do toho mysteriózna, ale zas tak moc mi to nevadí. Herci jsou fantastičtí, ať už jen fakt, že je to kombinace herců z Manka, Better Call Saul, Malých žen a Stranger Things mluví za sebe. Překvapilo mě to a mrzí mě, jak to zase lidi přijmuli. Pak jsou tu filmy, jako Kong vs Godzilla a jemu podobné (debilní přirování ano, ale jde o princip), které jsou daleko lépe přijmuty a já nad tím jen kývám hlavou. Pro fanoušky mysteriózna a psychilogických filmu povinnost. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

No, je to skôr dráma/ thriller s haunted house rámcom. Zahraté aj nakrútené je to výborne, prostredie veľmi pôsobivé, "sekerová" odbočka v deji prekvapivá, ale tá pointa... No, neviem. Ale ok, dáva to zmysel. Starostlivo nakrútený, zahratý film, ale že by ste sa k nemu vracali... Až mi je všetkej tej očividnej snahy zručných tvorcov ľúto. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dnešní Netflixovská "hororová" novinka s krásnou Amandou Seyfried je bohužel na Horor až příliš mdlá a na drama zas nedostatečně vyhrocená. Úplně špatný film to sice není, natočeno je to relativně hezky ( ale to je už záruka každého nového Netflix filmu, takže jako pozitivum to nevnímám), spíše je problémem stopáž 2 hodin a fakt, že se zde většinu času nic moc zajímavého neděje. Není to moc napínavé, ani zábavné, nestraší se zde vůbec a něco zajímavého se začne dít až ve finální 20 minutovce, ale opět nic extra. Trochu mi film stylem připomínal 3:15 zemřeš, ale je to málo snaživé a divácky nevděčné. Avšak typuji, že slečnám by se to líbit mohlo, takže ty si hvězdu a půl klidně mohou přidat, zbytek diváků vlastně o nic nepříjde. Kdyby těch pomalých a hororových dramat nevycházelo letos tak moc, tak bych se možná přiklonil i ke třem hvězdám, ale už toho mám plné zuby, tak budu nekompromisnější. 4/10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha aktualních vytipovaných fláků Netflixu a takřka jako vždy jdeme se známkou čelem k průměru. Takže klasika... Nebylo to špatný, ovšem nic k pokukání! Neříkám - potenciál i díky předloze to mělo solidní, ovšem uměj to prodat... Zase se to nepovedlo asi jak by mělo. Duchařiny se musí umět prvně natočit, až pak prodáváme... 50% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Film vznikl podle stejnojmenného románu „All Things Cease to Appear“ z roku 2016 od Elizabeth Brundage. (SONY_)
  • Dcérka páru sedí v knižnici na zemi s natiahnutými a prekríženými nôžkami, v zábere z druhej strany už je v tureckom sede. (GabrielGabko)

Reklama

Reklama