Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Ženy se v tom domě spravedlnosti nedočkají-. Psychologické drama o rozpadu rodiny je jen šmrcnuto duchařským hororem, což mi nakonec až tak nevadilo. Napětí je po většinu času až příliš skryté, jen tušené, avšak dá se vyčíst z chování a jednání postav. Každopádně George je hajzl i bez toho, aniž by ho musel ovlivňovat duch nějakého násilnického předchůdce obývajícího dům, do něhož se s půvabnou Catherinou nastěhoval. Postupné odhalování Georgových tajemství je na celém filmu vůbec to nejlepší. A zlo si hledá zlo, zlý duch hledá zlého člověka. Usměvavý J. Norton předvedl příjemný výkon - jeho přátelská postava se před očima diváka promění v kurevníka a to je jen začátek. Když nastane problém ve škole, George nastoupí cestu, z níž není návratu. Jistě, mohlo dojít na neúnosné konfrontační scény mezi postavami, ale střet mezi partnery nemusí mít nutně podobu Války Roseových. 3,5* ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

spíš než o čistokrevný horor jde v tomhle případě o mysteriózní psychologické drama,kde sice občas trochu straší,ale není to nosný prvek příběhu.A v tomhle ohledu to celkem funguje a neměl sem s tím filmem velký problém.V rámci bubacích scén mají Things Heard & Seen dokonce i poměrně slušnou atmosféru.Osobně bych to sice tak o dvacet minut zkrátil aby méně kolísalo tempo,ale ty dvě hodinky nejsou nic co by se nedalo vydržet.Víc než kdy jindy je tu každopádně vidět,že jde o film podle knižní předlohy,která je psaná ženou pro ženy (moje domněnka),protože manželce se to líbilo víc než mě a počítám,že by si klidně hvězdu přidala...60% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dnešní Netflixovská "hororová" novinka s krásnou Amandou Seyfried je bohužel na Horor až příliš mdlá a na drama zas nedostatečně vyhrocená. Úplně špatný film to sice není, natočeno je to relativně hezky ( ale to je už záruka každého nového Netflix filmu, takže jako pozitivum to nevnímám), spíše je problémem stopáž 2 hodin a fakt, že se zde většinu času nic moc zajímavého neděje. Není to moc napínavé, ani zábavné, nestraší se zde vůbec a něco zajímavého se začne dít až ve finální 20 minutovce, ale opět nic extra. Trochu mi film stylem připomínal 3:15 zemřeš, ale je to málo snaživé a divácky nevděčné. Avšak typuji, že slečnám by se to líbit mohlo, takže ty si hvězdu a půl klidně mohou přidat, zbytek diváků vlastně o nic nepříjde. Kdyby těch pomalých a hororových dramat nevycházelo letos tak moc, tak bych se možná přiklonil i ke třem hvězdám, ale už toho mám plné zuby, tak budu nekompromisnější. 4/10. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Na horor zapomeňte tedy aspoň v mém skromném měřítku. I když začátek je slibný a co se týká exteriérů, ty jsou úchvatné. I „zápletka“ vypadá slibně, jenže se to nějak celý pokazí. Úplně mě dorazilo velké finále. To namlouvání do scén typu „Už je čas Trevisi“ nepůsobí strašidelně, ale spíš úsměvně, nevím jaký byl záměr tvůrců, ale píšeme rok 2021. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašně nudná záležitost, ve které se pomocí zdánlivě reálného konání postav na pozadí znepokojivé a mystické atmosféry tvůrce snaží ucopit neuchopitelné. Kecy, prostě nenapínavý a nezajímavý příběh, jehož atmosféra je přinejmenším nezáživná, dialogy fádní a herecké výkony průměrné. Tudíž není mc na co koukat. hudba táhlá. Za mne protrpěná jedna hvězďule. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Film vznikl podle stejnojmenného románu „All Things Cease to Appear“ z roku 2016 od Elizabeth Brundage. (SONY_)
  • V čase 1:51:54 můžeme na lodi vidět nápis „Lost Horizon“, který odkazuje na stejnojmennou novelu Jamese Hiltona z roku 1933, resp. na dle ní zadaptovaný snímek Franka Capry z roku 1937. (Marcos22)

Reklama

Reklama