Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

No, je to skôr dráma/ thriller s haunted house rámcom. Zahraté aj nakrútené je to výborne, prostredie veľmi pôsobivé, "sekerová" odbočka v deji prekvapivá, ale tá pointa... No, neviem. Ale ok, dáva to zmysel. Starostlivo nakrútený, zahratý film, ale že by ste sa k nemu vracali... Až mi je všetkej tej očividnej snahy zručných tvorcov ľúto. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Mne ta ponurá nevyspytateľná atmosféra sedela. Herecky to ústredná dvojica slušne ustojí, potiahne, hlavne Amandu Seyfried mám rád v takýchto skôr vážnejších "dramatických" polohách vie sa v takomto ohľade dobre predať a lakačky v norme. /70%/ ()

Reklama

Warhorr odpad!

všechny recenze uživatele

Já bych to přejmenoval na ''Co jsem komu udělal ?''. No jo, netflix horor v akci, asi jsem měl moc přehnaná očekávání když jsem po delší době dal šanci hororu z téhle platformy. Ono se vlastně jedná o klasický námět, kdy se rodinka přestěhuje na venkov do baráku a v něm začne strašit a mohl to být vlastně i slušný snímek kdyby se to nerozjelo v Esmeraldu Seyfried a Chozeho Nortona kdy jeden vyjebává s druhým. Proč někdo točí horor a rozhodne se jej proměnit v rodinou telenovelu? A ještě k tomu co trvá dvě hodiny ? Chcete nám vypálit oči ? Vlastně i kdyby ten film měl jenom půl hodiny tak mě to unudí k smrti. Hororových momentů, jestli se to tak dá vůbec nazývat, je tady všehovšudy asi 5%. Občas nějaký skřípějící zvuk, probliknutí světel a tím končíme. Scény o ničem, asi krom jedné se sekyrou, to byl nejlepší moment z celého snímku a ona údajná záhada domu se tu vlastně ani nevyřeší. Letošní hororový odpad. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dnešní Netflixovská "hororová" novinka s krásnou Amandou Seyfried je bohužel na Horor až příliš mdlá a na drama zas nedostatečně vyhrocená. Úplně špatný film to sice není, natočeno je to relativně hezky ( ale to je už záruka každého nového Netflix filmu, takže jako pozitivum to nevnímám), spíše je problémem stopáž 2 hodin a fakt, že se zde většinu času nic moc zajímavého neděje. Není to moc napínavé, ani zábavné, nestraší se zde vůbec a něco zajímavého se začne dít až ve finální 20 minutovce, ale opět nic extra. Trochu mi film stylem připomínal 3:15 zemřeš, ale je to málo snaživé a divácky nevděčné. Avšak typuji, že slečnám by se to líbit mohlo, takže ty si hvězdu a půl klidně mohou přidat, zbytek diváků vlastně o nic nepříjde. Kdyby těch pomalých a hororových dramat nevycházelo letos tak moc, tak bych se možná přiklonil i ke třem hvězdám, ale už toho mám plné zuby, tak budu nekompromisnější. 4/10. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

artové horory to majú ťažké. majú tendenciu ostať nepochopené. veľkú časť divákov si odplašia tým, že tá znepokojivá atmosféra a snaha postavami, situáciami a osudmi priblížiť sa čo najviac realite a bežnému životu pôsobí nepríjemne. prípadne snahou o nejaký filozofický presah, otvorenými či vyslovene "zlými" koncami a/alebo prevracaním, nenaplňovaním či úplným popieraním zaužívaných žánrových klišé. autorský pár scenáristov/režisérov, ktorý si ma hneď na začiatku svojich kariér získal perfektným debutom, mi potom zo zorného poľa na dlhé roky zmizol, aby som sa dostal vďaka netflixu k ich ostatnému kúsku. a ten na ich škodu všetky vyššie zmienené neduhy vykazuje, preto zrejme tie nižšie hodnotenia. no to všetko nijako neodzrkadľuje fakt, že sa jedná o poctivú filmárčinu a nenápadnú, pod kožu lezúcu reverznú apoteózu a genderovo ladenú prevrátenú variáciu na jednu z najklasickejších hororových premís v dejinách filmu a literatúry (dokonca miestami snímaním a niektorými formálnymi prvkami celkom priznane cituje Kubrickov Shining a iné). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Film vznikl podle stejnojmenného románu „All Things Cease to Appear“ z roku 2016 od Elizabeth Brundage. (SONY_)
  • V čase 1:51:54 můžeme na lodi vidět nápis „Lost Horizon“, který odkazuje na stejnojmennou novelu Jamese Hiltona z roku 1933, resp. na dle ní zadaptovaný snímek Franka Capry z roku 1937. (Marcos22)

Reklama

Reklama