Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (594)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani si nevšimnete a z postavy, ktorú spočiatku nenávidíte, sa stáva, vzhľadom na antagonistu, hrdinka, ktorej držíme palce v ceste za jej cieľom. Tento podvratný spôsob rozprávania dáva na známosť, ako podľa tvorcov vnímame dnešný svet a onen spomínaný americký sen, ktorý je vlastne snom každého človeka v západnom, východnom, severnom aj južnom svete. Nakoniec prehodnocujeme úplne všetko spomínané, aby film skončil presne tak, ako aj skončiť mal. Priebeh udalostí síce nepôsobí príliš dôveryhodne, ale onen nastavený satirický nadhľad tento prístup bez problémov ospravedlňuje. Po Gone Girl asi najlepšia Rosamundina úloha. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý film s originálním nápadem a vnitřním odkazem, který až tak úplně v dnešní společnosti nefunguje. Svině Marla, po vzoru našich šmejdů, ale trochu razantněji, okrádá movité seniory. Když však natrefí na špatnou babču, zaplete se s trochu jinou ligou hajzlů a nestačí se divit. Pak už tu jde jen o to, která ze sviní je větší, a která s jakými fígly vyhraje. Musím uznat, že celý film jsem byl docela nadšený z hereckých výkonů i příběhu, ale zhruba poslední půlhodina mi tak zvedla kufr, že jsem okamžitě srazil hodnocení dolů. Nebudu tu vyzrazovat děj, ale tolik neuvěřitelných nesmyslů a shod náhody jsem nezažil ani v Bondovi. Kdybych měl vycházet z toho, jak to dopadá ve skutečnosti, tak je film o onu půlhodinu kratší a v titulcích vytahují hasiči bezvládné tělo z opuštěného zatopeného lomu, zabalené do pletiva. Tohle byla spíš fraška, bobtnající do větších a větších rozměrů. Štěstí, že pak přišla důrazná tečka jistého zadostiučinění, která alespoň trochu napravila můj dojem, ale kterou jsem čekal daleko dřív. Jako v bavlnce určitě stojí za zhlédnutí, ale musím upozornit, že budete ukrutně nasraní a jediný, komu byste skutečně fandili, je tam zhruba dvě minuty za celý film. 50% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Blakeson zaujal dvěma věcmi. Navzdory současným trendům vystřídal bílého bezcharakterního heterosexuálního muže bílou bezcharakterní lesbickou ženou a jako hlavní postavy proti sobě postavil do ringu dvě zla. Problém ovšem je, že jedno je všehoschopné a to druhé neschopné a můj interest kolem fešáckých domovů důchodců, soudů a cílevědomého mamonu začal ochabovat. Řekněte mi, kolik je potřeba v reálném světě zlomit prstů na ruce, aby v ní člověk udržel telefon a napravil své špatné rozhodnutí? Důmyslné sketě v oblaku elektronické cigarety ani Půl-Rasputinově sestavě na mafiánských kruzích už postupem času nešlo moc věřit.. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Bolí tě prohra víc jen proto, že jsem ženská? Je ti líto, žes prohrál soud s někým, kdo má vagínu? To že máš péro, ještě automaticky neznamená, že jsi víc nebezpečnější než já. Je to právě naopak." ______ Aneb cynický návod k tomu, jak snadno kšeftovat na senilitě důchodců. 'Jako v bavlnce' je sice šablonovitá neo-noirová satira, která podává dost podnětných impulzů a otázek o relativitě emoční manipulace, a kde mimochodem skvěle vyniká brilantní syntezátorový soundtrack, a samozřejmě servilní sociopatka Rosamund Pike v hlavní roli, jejíž šibalský úsměv způsobuje instantní erekci - každopádně jako neškodná víkendová zábava pro něžné pohlaví tahle multi-žánrová sebeparodizace na coenovské náměty nikterak neurazí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dekadentný Netflix sa nezaprie a hneď v úvode nám musel ponúknuť feministicko-lesbické krávoviny. Dnes si už kadejaká ludra myslí, že keď si prilepí strap-on, tak jej rovno dorastú aj gule. A ruská mafia je tu banda neschopákov, že by im rovno u nás vymysleli ministerstvo ako strapatej Remišovej. Trápny koniec dal tomu korunu. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (10)

  • Části tohoto filmu byly natočeny ve Washingtonské restauraci Wellesley Smith & Wollensky. (ČSFD)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama