Reklama

Reklama

VOD (1)

Soudem jmenovaná zákonná zástupkyně podvádí svoje klienty, a místo aby o ně pečovala, získává nad nimi absolutní moc. Její nejnovější oběť má ale v rukávu nečekané eso. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (595)

Lima 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem rád, že to dopadlo, jak to dopadlo …. ale skončit to o pár minut dřív, tak smekám pomyslný klobouček, protože na film s tak velkými cynickými koulemi by se vzpomínalo ještě za několik let. Blakeson prostě vyměkl, ale nevadí, moje idealistická dušička si oddychla, a tak aspoň posílám pusu Rosamundě, ty její zlomyslně ironicky pokrčené rty přesně ve správnou chvíli, ta hra očí, to byl herecký koncert. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

S politikou naší vlády se důchodu naštěstí asi nedožiju. Bude jen otázkou času než se Marlou někdo inspiruje a otevře podobnou pečovatelskou službu v našich končinách. Cynická ženská verze Zjizvené tváře dokonale surfuje na módních trendech a přesto působí podvratně. Dokonalý scénář, který ani v závěru neselže a z legrační premisy opatrovnice, která (legálně) okrade matku obchodníka s bílým masem vytříská jak onu komedii tak solidní porci napětí. Herecký koncert Rosamund Pike vkusně doplňuje Peter Dinklage. Nečekaná chuťovka. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"Bolí tě prohra víc jen proto, že jsem ženská? Je ti líto, žes prohrál soud s někým, kdo má vagínu? To že máš péro, ještě automaticky neznamená, že jsi víc nebezpečnější než já. Je to právě naopak." ______ Aneb cynický návod k tomu, jak snadno kšeftovat na senilitě důchodců. 'Jako v bavlnce' je sice šablonovitá neo-noirová satira, která podává dost podnětných impulzů a otázek o relativitě emoční manipulace, a kde mimochodem skvěle vyniká brilantní syntezátorový soundtrack, a samozřejmě servilní sociopatka Rosamund Pike v hlavní roli, jejíž šibalský úsměv způsobuje instantní erekci - každopádně jako neškodná víkendová zábava pro něžné pohlaví tahle multi-žánrová sebeparodizace na coenovské náměty nikterak neurazí. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to úplně blbě postavený, protože to nechápe, co je na tom příběhu nejatraktivnější - totiž nemožnost se vyvléct z péče, která je "míněna dobře". Mohla by to tak být skvělá satira na současný svět, kde se z "empatie" stalo nový buzzword, tudíž směnitelná virtuální hodnota, což je trochu cítit v úvodních jedovatých dialozích, soudních slyšeních či scéně s právníkem, pak se to ale zvrtne do zcela směšné, trapné gangsterky, která všechno předchozí podryje. Ve druhé polovině to navíc ani neumí být přesvědčivě amorální, když to najednou z podvodnic dělá hrdinky, jimž máme držet palce, a pak to ani neumí skončit ve správnou chvíli, když Pikeová dostává do péče Dinklageho. Pike, Messina i Wiest jsou dobří, J Blakeson ale není. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dekadentný Netflix sa nezaprie a hneď v úvode nám musel ponúknuť feministicko-lesbické krávoviny. Dnes si už kadejaká ludra myslí, že keď si prilepí strap-on, tak jej rovno dorastú aj gule. A ruská mafia je tu banda neschopákov, že by im rovno u nás vymysleli ministerstvo ako strapatej Remišovej. Trápny koniec dal tomu korunu. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (10)

  • Pesnička, ktorú môžeme počuť v traileri, je "Kitty Kitty" od holandskej skupiny Da Staat. (R...)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts, predovšetkým v hlavnom meste Boston. (MikaelSVK)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

Netflix letos utratí za obsah 17 miliard dolarů

21.04.2021

Streamovací gigant Netflix pokračuje v trendu obřího utrácení za nový obsah. Nově bylo odhaleno, že služba hodlá v letošním roce zase vypláznout neuvěřitelných 17 miliard dolarů. Tedy stejně tomu… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama