Reklama

Reklama

Archiv

Trailer 1

V roce 2038 se odborník na robotiku vyrábí kopii svojí zemřelé manželky i s jejími vzpomínkami. Prototypy, které vytvořil jako první, ale začínají čím dál víc žárlit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (62)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Opravdu mučivá záležitost - sci-fi povídka s odhadnutelným vývojem a komickým zvratem, kterou někdo sadisticky natáhl otravnými flashbacky a emo záběry na skoro dvě hodiny. Chudák Stacy Martin tam musí pobíhat posypaná moukou s bílou parukou jako Majka z Gurunu a generovat existenční dilema, aby to pak bylo úplně k ničemu. Hlavní protagonista je ztělesněn necharizmatickým hercem s vizáží George Michaela, který jakoukoliv předstíranou emoci uhasí mrtvýma očima. Tady silný sci-fi zážitek nehledejte. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tady ty filmy, kde někdo žije v krabici, v sobě skrývají riziko, že se u jejich sledování může divák cítit, jako by v té krabici byl zavřenej taky. A to není synonymum pro velkou zábavu. To je stav, kdy se v průběhu hodiny a půl začnete ošívat, protože se všechno viděné děje podruhé, potřetí a popáté. Jeden kotrmelec už pak ten výslednej dojem nezachrání. P.S.: Hodně vás tu v souvislosti s Archivem zmiňuje film Ex Machina. Mně osobně se ústřední myšlenka Archivu, respektive obě dvě, líbily víc, ale právě nejen kvůli Ex Machině, ale třeba i kvůli Black Mirroru se s hodnocením držím při zemi, protože ty inspirační zdroje jsou za mě až moc okatý. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Píše sa rok 2038. Už to je pre mňa nebezpečie, ktoré výrazne ovplyvní kvalitu. Tých kvalitných sci-fi kuskov totiž spočítam na prstoch jednej ruky, aj to u piráta s hákom. Tak to aj dopadlo. Nejaký poloblázon si z robota urobí akože manželku, aj to nie veľmi vydarene, jej popraskaný plechový ksicht by nevzrušil ani najväčšieho robosexuála. Chcelo to byť niečo ako Ex Machina, ale pobledlý stroj nie je Alicia Vikander. Za zaujímavú hudbu jedna hviezda. ()

G3orgig 

všechny recenze uživatele

Mám rád sci-fi a plot twisty v závěru, tudíž hodnotím o hvězdičku výše, než by si toto dílo reálně zasloužilo. Ano, správně - bez výše zmíněných faktorů bych snímku dal druhé nejnižší možné hodnocení, protože je jednoduše opravdu mizerný. Špatný scénář, špatný herec a především CGI na úrovní studentského filmu si netflixovské sci-fi zkrátka nezaslouží. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Vidím, že hodnotenia sa líšia a to razantne, niet sa čo diviť. Tajomno, ktoré nám je pomaaaaaaaly predkladané tajomnom aj zostane. Nevysvetlené výlety AI krabice č.2 k vodopádu a k jazeru. Ženy roboty, ktoré dostanú citový software začnú na seba žiarliť, ale žiadne súboje neuvidíme. Staviteľ robotov, ktorému dochádza čas a firme trpezlivosť si nakoniec vytvorí dokonalú ženu, ktorej chce nahrať hoci sa vzpiera SW svojej mŕtvej priateľky, ....alebo nieje mŕtva? Hviezda za scénu kde si robotka k nemu ľahne do postele, scenériu s vodopádom a záverečnú scénu. ws ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Film mal mať pôvodne premiéru na South by Southwest v marci 2020, ale kvôli pandémii COVID-19 bol zrušený. Namiesto toho dostal digitálne vydanie s obmedzenými premietaniami v kinách po celých Spojených štátoch 10. júla 2020. (Arsenal83)
  • V jednej z úvodných scén je v pozadí počuť pieseň "St. James Infirmary". Je to pieseň o mužovi, ktorý vidí svoju manželku/priateľku natiahnutú na stole v márnici. (Arsenal83)

Reklama

Reklama