Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na Schumachera veľmi ojedinelý film. Bohužiaľ nie kvôli jeho kvalite, ale vzhľadom na to, že buď natočí niečo takmer geniálne, alebo ťažký prúser. Klient je čistý priemer, čiže v jeho prípade výnimka. Televíznemu looku nepomáhajú ani super hviezdy. Tvorcovia sa snažili skopírovať Jonesovu postavu z Uprchlíka a tak nalákať divákov do kina. Knižná predloha mi prišla napínavejšia. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Maly chlapec sa pripletie k samovrazde mafianskeho pravnika a dozvie sa informacie, ktore nemal vediet. Na to, že ide o thriller film postrada napätie. Väčšinu stopaze sa právnici naťahujú o mladého svedka. Začiatok je výborný, ale koniec nie. Veľmi ľahko sa zbavili mafiánov. Mladý Renfro mal niečo do seba. ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Rok po Volném pádu přišel Joel s tímhle příběhem o klučinovi, kterému před smrtí řekl mafiánský právník, kde jeho klient schovává odpadky a z Marka to teď všichni chtějí dostat. Plno blbostí ve scénáři a nesympatická dětská postava - idelální film, když se chcete vytočit. U Schumachera mám pocit, že ty jeho dobré filmy byly spíš dílem nahody, protože převažuje počet těch horších. 3.5/10 ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trošku něco jiného. Čekal jsem, že se chlapec dostane do ochrany svědků a bude svědčit a kolem toho se bude točit děj. Očekávání nenaplněna. Ale nevadí, přistoupil jsem na to, však netradiční pojetí na škodu nikdy není. Ale dostal jsem takový mišmaš všeho možného - krimi, soudní drama, thriller, troška komedie. Chtělo se to spíše zaměřit na jednu věc a tu dotáhnout na 100%. Takhle je to takové všelijaké. Napínavých momentů tam moc není, některé situace jsou přitažené za vlasy a zbytek filmu už jsme viděli v jiných. Na druhou stranu tam hraje můj oblíbec TLJ a film rychle plyne, takže se na to dá celkem koukat. Ale je to jen na jedno kouknutí. Howgh! ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotil pouze příběh a potenciál, o tenhle film by se rvalo 4 a 5 hvězdiček, kdo si ho vloží do svého portfolia...Ale to bohužel nehodnotím. Herecké výkony otřesné a snaha o nadopování příběh emocemi, jak právnička běhá za 11ti letým klukem jak pejsek je děsivé... Rád bych řekl, že bych to zhlédnul znovu (tzn. min. 3 hvězdičky), ale vždy se mi vyjeví konkrétní scény a nikoliv, nechci. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)

Reklama

Reklama