Reklama

Reklama

Ztracení chlapci

  • Česko Ztracení hoši (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sam a jeho starší bratr Michael jsou ryze američtí mladíci s ryze americkými zájmy. Poté, co se společně s matkou přestěhují do poklidného městečka Santa Carla v Kalifornii, se však věci začínají překvapivě měnit. Michael poslední dobou přestává být sám sebou. A jeho matce se nebude líbit, v co se mění. Film Ztracení chlapci obléká do nového kabátu tradici upírských hororů. Je zručně namíchanou směsicí hrůzy, která rozbuší srdce diváků, smíchu, při kterém praskají jejich bránice, a rockové hudby, která nenechá jediný sval na těle v klidu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (145)

Nautila 

všechny recenze uživatele

Hahahah...sakra...cože to mělo být? Protože horror to není ani náhodou, a na komedii tam není nic k zasmátí, všechno je spíš k smíchu. A takhle blbé herecké výkony jsem neviděla ani v Troma filmech....tyhle trumfne snad jen Uwe Boll. Jako samotný film naprostá ztráta času a části mozku. Ale na puštění s kámoši, kdy se chceme něčemu pořádně vysmát a nadávat na směšnost, tak to je jasná volba. Je mi líto. A to mám obvykle tenhle styl ráda a atmosféru to má. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Nečakajte ani horor a ani thriller, tak možno maximálne kratučké záblesky komédie. Podľa mojho názoru sa jedná o rodinný film, ktorý uspokojí maximálne deti, alebo nenáročnejších jedincov. Naviac ma neskutočne rozčuľovalo, že niektoré songy boli nahradené trápnymi cover verziami, samozrejme o dosť horšími, ako originály. Veľké sklamanie! ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Niekto vraj The Lost Boys považuje za film (pre žáner) historicky neuveriteľne dôležitý, podľa mňa bol pre upírske filmy osemdesiatych a deväťdesiatych rokov potrebný, asi ako Twilight pre tie súčasné. Celkom ma bavila atmosféra. Predsa len, 80s a tie deti / zabijáci upírov jak vytrhnutí z Weird Science (alebo vlastne hocijakého Hughesa). Horor? Výsmech. A scenár je obzvlášť dementný. Ale povedzte sami: Netešili by ste sa nato po takomto traileri?? http://www.youtube.com/watch?v=7sj3FbfuFV8 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Joel Schumacher uměl natočit strhující thrilery i totální sračky v jiných žánrech. Horory mu ale šly celkem dobře. Celý film pojímá jako jeden velký rockový klip na MTV. Agresivní střih, upři s image hair-metalových kapel, tepající život v plážovém městečku a samozřejmě slušné postavy pálící smrtící hlášky. Herecká sestava je výborná - Corey Haim, Corey Feldman dvě největší teen hvězdy ve skvělé formě, začínající Jason Patrick a ďábelský Kiefer Sutherland. Jen mě většinu filmu štvalo, že to není moc napínavé, hororové ani krvavé, ovšem závěrečná řežba s nasranými upíry v domě hlavního hrdiny mi to bohatě vynahradila a na konec přišel i solidní zvrat. 4* pro tuto pohodovou a nenáročnou upíří jízdu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další z filmů, co jsem chtěl vidět jako malý. Ale tak jo, pobaví to, rychle to uteče, na nic velkého si to nehraje a tak z toho je příjemná podívaná, kde sice všichni chodí šíleně oblečení a s ještě šílenějšími účesy, ale taková asi holt byla doba. Některé scény jsou hodně zajímavé, ale že by z toho pro mě byl kult, to ne. Lepší 3* ()

Galerie (37)

Zajímavosti (29)

  • Kelly Jo Minter se ve filmu mihne jako pracovnice videopůjčovny. Zbytek jejích scén byl z filmu vystřižen. (Fenk)
  • Postava Kiefera Sutherlanda neměla ve filmu definitivně zemřít, aby se mohla objevit i v pokračování The Lost Girls. K natáčení pokračování s tímto názvem již nedošlo. (Lucbric)

Související novinky

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

Remake Ztracených chlapců nabírá obsazení

19.09.2021

Filmový remake upíří klasiky Ztracení chlapci z roku 1987 nabírá obsazení. V novém snímku od studia Warner Bros. si tak v hlavních rolích zahrají Noah Jupe (Tiché místo) a Jaeden Martell (Na nože). V… (více)

Pekelná a prokletá pokračování

Pekelná a prokletá pokračování

05.02.2007

Většina lidí, která tvrdí, že americký film je v krizi, svou tezi argumentují výčtem všemožných adaptací, předělávek a pokračování. Aby měli takoví jedinci na co nadávat a čím argumentovat i v… (více)

Reklama

Reklama