Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

predators 

všechny recenze uživatele

A pak, že mobilní telefony škodí zdraví... :-))) Svěží jízda od začátku do konce, aneb jak se z obyčejného člověka stane velký hrdina. Tyhle filmy miluju! Skvělé herectvo, kterému prostě nejde nefandit...(tedy alespoň těm kladným :-)) a ikdyž víte, že tohle nemůže dopadnout špatně, nebude vám to vadit. Dojemný a vystupňovaný závěr filmu na nedělní odpoledne + skvělá písnička od Niny Simone - Sinnerman :-) 80% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Viete, že veľryba má trojmetrový penis? Zachráňte záliv!“ Solídne herecké obsadenie (Basingerová, Macy, Evans, Statham, Burgi, Bielová), zručne napínavá réžia Davida R. Ellisa (NEZVRATNÝ OSUD 2) a výborný hitchcockovský situačný námet, odohrávajúci sa takpovediac v reálnom čase. To sú 3 najvýraznejšie plusy, robiace zo solídnej fušky s názvom MOBIL zaujímavý a svižný akčný triler. Srdcovka to pochybujem, že bude. Ale ako oddychová jednohubka prečo nie. P.S. Pôvodne mal snímku režírovať Joel Schumacher (alebo Michael Bay) s Willom Smithom v titulnej úlohe. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se docela vyděsil, co si to na mě debutující Morgan ve scénáři připravil, protože hlavní únos vybafne dřív než se rozkoukám a hned zkraje připraví nesnesitelně (a téměř nesledovatelně) hysterickou Kim Basinger a hejska Chrise Evanse, balícího zpátky svoji expřítelkyni. Nakonec je z toho ve výsledku směska, která střídá výtečně vygradované napětí s logickými lapsy a do toho všeho přidává i středně vysokou horu klišé. Naštěstí se nám z hejska postupně vylíhne sympaťák, takže jsem měl komu fandit a hlavně díky právě Evansovi mám z Cellularu dojem lepšího průměru. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slušně obsazený film, který ze zápletky nedostává všechnu šťávu, ale je rozhodně dost příjemný a jeho tempo není vůbec špatné. Kim Basinger mi přišla lehce do počtu, protože by za ní mohla každá průměrná herečka zaskočit. Chris Evans mile překvapil a dvojice Statham Macy si užijí jen málo času na obrazovce. Film se nedokáže dostat přes průměr, i přes své slušné tempu, hudební doprovod a obsazení, což mě dost zarážejí, protože jediná chyba v tom případě může být ve scénáři (jednoduchý a přímočarý, možná až příliš s pár drobnými chybkami) a režii(nevýrazná osobnost, která má za sebou jen pár filmů). Cellular není špatný film, ale je v něm něco co ho odsuzuje do průměru a snad jednou na podruhé zjistím co. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Sbírka různých klišé okořeněná spoustou nelogičností. David R. Ellis zklamal, ač je scénář hloupý, mohl podle něj natočit svižní akční thriller, jenže to se mu vůbec nepovedlo. Samotný nápad nehýří originalitou, ale ani se nesnaží o něčem takovém přesvědčovat. Scénář z druhé ligy se s ničím nepáře a dává jasně najevo, že tohle by měla být přímočará akce od začátku do konce, snímek u kterého je radno nad ničím nepřemýšlet a vychutnávat si ohromné tempo, to ale Ellis natolí až v posledních několika minutách. Závěr má sice říz, ale ten zbytek nechutně pokulhává. Prostřihy mezi nevýraznou Kim Basinger a Chrisem Evansem narušují rytmus, neboť divák nedostává jedinou příležitost s hrdinkou soucítit. Pár povedených momentů a výše uvedený závěr však snímek jistým způsobem zachraňují a jedno zhlédnutí se ještě přežít dá. [TOP 19/8 68%] ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Pro scenáristu Chrise Morgana to byl v podstatě celovečerní debut, protože do té doby se mu sice dařilo prodat několik scénářů, ale žádná z jeho prací nakonec nebyla použita. (imro)

Reklama

Reklama