Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

T2 

všechny recenze uživatele

Na prekvapenie to bolo od režisera/kaskadera Richarda R. Ellisa viac než fajn jazda a hlavne keď hlavnou pointou filmu sa stáva mobil a doslova jeho všestranné využitie, proste film funguje aj ako jedná veľká reklama ale aj upozornenie kde sú ešte nedostatky operátorov. Herecké obsadenie je dosť bohaté a v celku aj dobre funguje pre film, hlavne Chris Evans, Jason Statham a William H.Macy, až na Kim Basinger, s nej sa stane až nadmieru veľká hrdinka. 70% ║Rozpočet$25milionovTržby USA $32,003,620Tržby Celosvetovo $56,422,687 ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Spousta klišé, to ano, ale líbil se mi ten přímý tah na branku, bez nějaké leckdy až neuvěřitelně nastavované omáčky okolo. Cellular nabídne možná uvěřitelný, možná neuvěřitelný příběh, jenž umí vtáhnout do děje i přinutit diváka k okusování nehtů (vlastní zkušenost :-) ). Jistě se dá namítnout, že je řada jiných, skvělých thrillerů, tak proč ztrácet čas s tímhle, když je tak klišovitý. Co třeba odpověď "Prostě proto."? Klišé u thrilleru nemusí být nutně na škodu, pokud jsou jen doplňkem scénáře, a nikoliv jeho kostrou. Tady jsou jen doplňkem. Proto dávám 4*. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý příběh, ve kterém se ale objevuje až příliš náhod. Oceňuji rychlé vtažení do děje, bez přílišných rozmazávek(snad až na to bezduché tlachání Chrise Evanse s Jessicou Biel). Stejně je to ale celé jaksi nudné. Sem tam nějaké gumování kol porscháků, sem tam nějaký výstřel, ve dvou třetinách přišlo celkem očekávané rozuzlení(dobrý policista se stává zlým). Kim Basinger vcelku fajn, Chris Evans takový frajírek, co se producíruje do půl těla nahý a balí baby. Stathamův bojový potenciál zůstal trestuhodně nevyužit, celou dobu vyhrožuje, ale k žádnému vážnějšímu kroku se neodhodlá, protože mu to scénář prostě nedovolí. Ještěže se ke slovu nedostal Richard "Ochránce" Burgi:) ...Film na jedno sychravé podzimní odpoledne. 25 miliónů dolarů(rozpočet)/56,5 milónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Ale jděte! Co je to tady zase za hodnocení? :) Vždyť je to zatraceně dobře natočené a kouká se na to jedna báseň. Neřekl bych, kdyby šlo o nějaký těžce intoušský film s ambicemi na desatero Oscarů, ale žehrat nad absencí logiky u zábavné nonstop napínačky, od které se ani nic jiného nečeká, mi přijde dost obscénní. BTW: Ottmanova hudba je nejen skvělá, ale také výrazná - tak by to mělo být u všech filmů. Nepsané heslo filmu zní: důvěřujte svému mobilnímu operátorovi a místnímu policejnímu sboru, ale zase ne moc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Libový surfař bez handsfree, Basinger s pytli od erteplí pod očima, Yun-Fat Macy bez párátka a učitelsky přísný pohled Stathama jako pojítko mezi snímky Crank a Cellular - v jednom je potřeba udržet adrenalin, ve druhém signál a hlavně víčka.. Ellis natočil lehce zapomenutelnou toboganovou jízdu pro děti, co vás na konci vyplivne do velmi plytkého bazénu a jak praví reklamní slogan, že Nokia spojuje lidi, tak já jsem byl po dobu 94 minut spíše dočasně nedostupný. A myslím, že i kdyby zavolali později, spojení se nezdaří.. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Pro scenáristu Chrise Morgana to byl v podstatě celovečerní debut, protože do té doby se mu sice dařilo prodat několik scénářů, ale žádná z jeho prací nakonec nebyla použita. (imro)
  • New Line Cinema si za financování filmu do něj vložilo pár vlastních odkazů. Kromě předsedy studia Roberta Shaye můžete vidět v jedné z vedlejších rolí i producenta Deana Devlina. Ten ztvárnil taxikáře, který veze Ryana. V televizi v domě únosců běží Nezvratný osud 2 a mihne se tu i batoh odkazující na Společenstvo prstenu, tedy odkazy filmů pocházejících z tohoto studia. (imro)

Reklama

Reklama