Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Chris Morgan .. Čistokrevný příklad filmu, který mohl být hodně kvalitní, ale na větší výšiny v hodnocení je limitován hlavně scénářem (mimo jiné). Tento úděl by šel přehlédnout, kdyby film dostal jen o trochu poutavější vizuální zpracování, lepší režii a ještě více nadhledu (ne že by to šlo brát vážně) nebo naopak vážný tón, apod. Jinak není moc co pitvat, na dané úrovni je vše tak dokonale průměrný a na hranici únosného klišé skvěle fungující polothriller, že se nedá nudit a snímek jde bez úhony jednou přežít. Režisér David R. Ellis, když už nic extra nepředvedl, tak alespoň od počátku nasadí velmi příjemné tempo a nepoleví až do závěrečných titulků. Odpustit se tak dá všudypřítomný product placement nebo kolísající herecké výkony, protože hlavní je zábava a ta se dostaví. 70%. ()

predators 

všechny recenze uživatele

A pak, že mobilní telefony škodí zdraví... :-))) Svěží jízda od začátku do konce, aneb jak se z obyčejného člověka stane velký hrdina. Tyhle filmy miluju! Skvělé herectvo, kterému prostě nejde nefandit...(tedy alespoň těm kladným :-)) a ikdyž víte, že tohle nemůže dopadnout špatně, nebude vám to vadit. Dojemný a vystupňovaný závěr filmu na nedělní odpoledne + skvělá písnička od Niny Simone - Sinnerman :-) 80% ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Jen trošku nadprůměrný vcelku napínavý krimi thriller s Kim Basinger, Chrisem Evansem a telefonem Nokia v hlavní roli. Náhodnému mladíkovi zavolá z rozmaděrovaného pevného telefonu na mobil neznámá žena, že byla unesena neznámými muži a potřebuje pomoci. Záhy jsou uneseni i její syn a manžel. K jejímu štěstí se z nevýrazného mladíka stává akční hrdina a navíc - dokáže neztratit mobilní signál... Trailer: http://www.csfd.cz/film/82443-cellular/videa/ ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Ani náhodou vážny a napínavý thriller. Skôr iba prešumiteľná srandička so spústou klišé a oslých mostíkov. Ešte aj niektoré postavy kopírujú kolegov z lepších a slávnejších filmov (Macyho policajt Duvallovho Prendergasta z Falling Down). Kim Basinger nič moc, Chris Evans iba nasilu nastrčený seriálový krásavec. Na druhú stranu, keď to nebudete brať vážne, ale iba ako svižnú 100 minútovú reklamu na Nokiu, pobavíte sa. Hoci určite nie viacej, ako sa bavil producent Dean Devlin po podpísaní zmluvy s ňou. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se docela vyděsil, co si to na mě debutující Morgan ve scénáři připravil, protože hlavní únos vybafne dřív než se rozkoukám a hned zkraje připraví nesnesitelně (a téměř nesledovatelně) hysterickou Kim Basinger a hejska Chrise Evanse, balícího zpátky svoji expřítelkyni. Nakonec je z toho ve výsledku směska, která střídá výtečně vygradované napětí s logickými lapsy a do toho všeho přidává i středně vysokou horu klišé. Naštěstí se nám z hejska postupně vylíhne sympaťák, takže jsem měl komu fandit a hlavně díky právě Evansovi mám z Cellularu dojem lepšího průměru. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Honička na střeše banky a konec filmu podkresluje píseň "Sinner Man", jenž (krom mnoha dalších snímků) byla použita i ve vyvrcholení filmu Aféra Thomase Crowna (1999). (Lasskoun)

Reklama

Reklama