Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cheung Sung-bong (Donnie Yen) je několik let důstojníkem v regionálním kriminálním útvaru. Po nějaké době se objeví kolega z minulosti Yau Kong-ngo (Nicholas Tse), který se chce pomstít svému bývalému šéfovi za neodpustitelnou minulost. V cestě mu však nyní překáží Cheung Sung-bong a osud je postaví proti sobě. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Námet, ktorý v Hongkongskom akčnom žánri poletuje s úspechom už mnoho dekád. Heroic bloodshed je zrejme najlepšia odroda tohto celku. A priaznivci Wooa, Lama či Harka vedia, že si prídu na svoje. V tomto prípade a v modernejšom kabátiku oblečom prípade, je to trošku smutne a vyšumele vyzerajúci pokus o niečo, čo je už síce za zenitom a to najlepšie sa ponúklo v posledných dvoch dekádach minulého storočia, ale ide o svižnú, aj keď možno o niečo viac dlhšiu estrádu, medzi prestrelkami a výbuchmi. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Název Nou fo, znějící úplně stejně jako ustálená fráze vašeho oblíbeného myšulínského šéfkuchaře v grand hladovém okně U smažené kočky, když mu dojdou drobní hlodavci, plesnivý koriandr nebo masox s expirací v roce 1987, přesně odpovídá duchu této nepoživatiny! Opravdové pořádné fo to nevidělo ani z rychlíku a jedná se tak pouze o další přiblblou, patetickou a nudnou plagiátorskou čínskou sračku s prkenným přemejkapovaným kungfo důchodcem, yen tak tak ještě nekornatějícím a v brýlích, za které by měl okamžitě z posledních sil ukopat xmrti svého vizážistu. Sračku, která moc chtěla být mimo jiné Nelítostným soubojem, ovšem skončila jako Lítostivá pičovina, vyrobená z fenolů a reziduí průmyslových hnojiv, vypouštěných obvykle do Žluté řeky. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Raging fire je hongkongska akcna krimi zalezitost v hlavnej ulohe so slavnym Donnie Yenom,na ktorom uz sice vidiet i citit z pohybov,ze vek robi svoje,ale este stale je schopny predviest svoje bojove umenie v plnej krase,nudit sa urcite nebude aj napriek viac ako dvojhodinovej stopazi a film je venovany na pamiatku zosnulemu skvelemu reziserovi Bennymu Chanovi,ktoremu vzdavam poctu a dakujem,no a moje hodnotenie je samozrejme na plnu palbu...:-) ()

choze 

všechny recenze uživatele

Sympatický HK akčňák o dvou policajtech-kámoších, kteří po letech stanou na opačných stranách barikády a jejich střet je velmi osobní. Policejní korupce, brutalita a loajalita a s nimi spojená morální dilemata, zajímavý záporák, solidně natočené akční scény a k tomu nějaká ta bomba v baletní školičce nebo bitka teleskop proti dvěma skládacím nožům. Prostě Hongkong. Ale přidal bych na napětí a ubral na digi efektech místy tahajících za oči (výbuchy, motorka). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,OBÁVÁM  SE, ŽE AŽ PŘIJDE ČAS,  ZEMŘE KOLEGŮ JEŠTĚ VÍC“ …“ NE, TENTOKRÁT PADOUŠI ZEMŘOU DŘÍV...“   Akční krimi thriller, starýho, dobrýho honkongskýho střihu. Všechno je v tempu, často se tady někdo rve a padouch je schopná a nejednoznačná osoba. Jednoznačná a schopná osoba je ale Donnie Yen, polda z masa a kostí, schopnej po rvačce vyplivnout zub (svůj). Zajímavý jsou chorea, třeba „ruční“ bitka auto vs. motorka, nebo souboje na nože a na smrt. Závěrečná přestřelka se nese v tom pravým honkongským stylu alá John Woo nebo právě Bennyho Chana, kterej už (bohužel) nic nenatočí.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu uctít památku Bennyho Chana. 2.) Baví mě, když (bejvalý) policajti ničej policajty.  ///  Thx za titule „Langi“.              PŘÍBĚH ***  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (69)

Zajímavosti (5)

  • Film byl posledním projektem režiséra Bennyho Chana, který 23. srpna 2020 podlehl rakovině. Chanovi se podařilo dokončit natáčení filmu a navzdory své nemoci dohlížel na postprodukci většiny filmů před svou smrtí. Film je věnován Chanově památce. (JimNorton)

Reklama

Reklama