Reklama

Reklama

Při malém nedorozumění na palubě letadla se nesmělý podnikatel Dave Buznik (Sandler) dostane mimo kontrolu a musí podstoupit terapii a kurs sebeovládáni u specialisty, Buddy Rydella (Nicholson). Když se ale Buddy v rámci své radikální léčby k němu nastěhuje, Dave ztrácí svůj klid a netradiční péče v jeho životě způsobí plno zmatků. Povedená komedie, u které se zblázníte smíchem! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, kterou drží nad vodou pár skutečně velmi vtipných scének. Ale je to jako by film psali dva scénáristé. Po tom co se lámete v pase smíchy najednou přijde hodně laciný vtípek a dorazi to vtip trapný. Jack Nicholson je jako vždy perfektní a dokazuje, že i ze slabšího scénáře se dá něco vymačknout. No a Adam Sandler je prostě Adam Sandler. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Vynikající komedie která stojí za to.Většina lidí ji odsuzuje ale já ji miluju.Nevim proč ale mě se zdá skoro dokonalá.Řikám skoro protože je tady jeden herec kterej mi tady překáží a vadí mi tu.A to je zrovna hlavní hrdina Adam Sandler.Nevim proč ale mě se sem vůbec nehodí i když je to rozenej komediant.Za to se můžu pořád dokola koukat na výbornej výkon Jacka Nicholsona.Z toho se stává komediant a hlavně díky němu ten film za tolik stojí.Díky němu jsou tu některé scénky na které jen tak nezapomenu(např. Zpívání na mostě).A pak to je taky výborná Marisa Tomei a moje oblíbenkyně January Jones.Takže proč se na to nekouknout ještě jednou ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jestli se dá říci, že Adam Sandler natočil něco dobrého, tak je to právě tento typ komedií. A Kurs sebeovládání je jedním z nejlepších kousků. S výstředním psychiatrem Jackem Nicolsonem a Adamem dokázal režiisér Peter Segal připravit obstojnou porci zábavy a vtipných momentů, které se mnohdy nebezpečně přibližují hranici absurdity, ovšem dohromady tvoří celek, který dokáže pobavit...80% ()

Jansen 

všechny recenze uživatele

Typ komedie, od které nic nečekáte a ani se vám ničeho převratného nedostane. Prostě film, na který se podíváte v pátek večer s rodinou, když zrovna není nic jiného na práci. Adam Sandler, v roli plachého dobráka a Jack Nicholson, jako jeho psychiatr, který určitě není z těch, co by své pacienty léčili v pokoji na pohovce. Klasická Sandlerovka s pár sexistickými vtipy, která nijak nevyčnívá z daného žánru. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s výbornými ústředními postavami. Adam Sandler je možná můj nejoblíbenější komediální herec a tady své nadání pro podobné typy filmů potvrzuje. Nabručený Jack Nicholson ho skěle doplňuje. Tato komedie podle mého nedosahuje kvalit "50x a stále poprvé" nebo "Trestná lavice", dalších to Sandlerových filmů, ale určitě vás slušně pobaví, možná i poučí. 65% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Když jde Dave (Adam Sandler) směrem k letištní kontrole, má na rameni tašku. Poté, co se rozloučí s přítelkyní, ale po tašce není ani památky. (Mr.Hudson)
  • Když chce Dave (Adam Sandler) vyznat lásku své dívce na stadionu, chce se za každou cenu dostat k mikrofonu. Pak jej ale odvedou a za chvíli zase přivedou, načež mluví bez mikrofonu, přesto je však na celém stadionu slyšet. (jirijost)

Reklama

Reklama