Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Pro fanatického fandu South Parku je tohle velké zklamání. Náznaky klasického humoru Parker/Stone už tu sice najdete, ale to, že je snímek hodně levný a v podstatě i amatérský je z toho cítit na míle daleko. Naštěstí film nebrzdí žádná dlouhá stopáž a tak vše rychle jede ke konci, který je opravdu vrcholem filmu, takže gradace je zde silnou stránkou. Jenže, že bych u toho seděl zařezán v sedačce a královsky se bavil se opravdu říct nedá. Spousty hluchých míst, chuť si zpravím na další dílech South Parku, tam ta levná animace sedí daleko daleko více. Na druhou stranu už vím, že kdykoliv je zlo - let's build a snowman. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Osvěžující a obsahující třeskutou nálož gagů a hlášek - výborných, horších i trapných, ale spíš výborných a špajdoňklových. Druhá půlka ztratila dech a náboj, ale nebýt toho, byla by to pětka - hlavně za výborné písničky. Zvažovala jsem, že nejlepší by bylo celou kanibalskou eskapádu vynechat, i tak tam bylo srandy na dva filmy. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Klisna, o které jste si mysleli, že má jen vás, ale ona za vašimi zády klidně povozí celý město, toť jedna z hlavních zápletek Parkerova debutu, zčásti napsaného jako pomstu své někdejší snoubence, která ho podváděla ze zpěvákem univerzitního quartetu. Jmenovala se stejně jak ten kůň a dokonce je to prý jedna z tanečnic v závěrečné "Pověste ho vejš" choreografii. Upřímně řečeno se Trey Parker nemá čemu divit, když zamlada vypadal jak fujho Jerry Seinfeld. Nicméně tenhle muzikál má vlastně všechno, co já na těhlech studentskejch fraškách mám rád - produkční nedostatky nahrazené nadšením zúčastněných, nepochopitelné interní vtípky, everything goes mentalitu, vycházení z podnětů svého prostředí (ve své době nebyla legenda o Alferdovi Packerovi za hranicema Colorada nijak moc známá) a obecná maniakálnost. Na reakci jedné z postav u druhé prezentace písně Snowman si bezpochyby vzpomenu při svých budoucích muzikálových dobrodružstvích. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

[TROMA] Špadojňkl! Parker a Stone si vzali příběh Alferda Packera po svém. To znamená pro ně typický absurdní humor, veselý písničky, čínský indiáni a špadojňklování k tomu. A je to fakt dobrý:) Vzhledem k tématu a prostředí mi to malinko připomnělo Ravenous. Ten muzikál berte s rezervou, spíš se mluví a zpívání je tady jako bonus. A vyšlo to sice s nálepkou Troma, ale určitě nečekejte nic ve tromáckém stylu. Snad až na sem tam docela dost povedený gore. Could you tell me what tribe this is? -Mmmm.... We are... indians! ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Srdcervoucí příběh roztomilého koňomila Packera, takřka neprávem obžalovaného z kanibalismu. Epická sága o putování nehostinou pustinou, o přátelství, které prochází žaludkem, o hrdinných japoniánech, relaxačních sněhulácích, zlotřilých trapperech, jižanském kyklopovi a nepovedené popravě. Hudební špadojňkl svou silou drtí veškerá hollywoodská muzikálová čísla. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • V české (Řitka video) a anglické distribuci jsou na obale vidět úplně dole napravo dva ufoni. (StrYke)
  • V české distribuci (Řitka video) je v popisu filmu zveřejněno, že se v Kanibal! Muzikál dozvíte, proč například více než ženy Alferd Packer miluje svého koně a nebo proč indiáni vypadají jako Japonci. Ve skutečno však ve filmu tyto otázky nejsou zodpovězeny. (StrYke)
  • Oficiálne názvy piesní, ktoré odzneli v tomto filme sú: * Shpadoinkle * That´s All I´m Asking For * When I Was On Top Of You * Trapper Song * This Side Of Me * Let´s Build A Snowman * Hang The Bastard (MM_Ramone)

Reklama

Reklama