Reklama

Reklama

Po stopách vraha

  • USA Midnight in the Switchgrass (více)
Trailer 1

Agenti FBI Karl Helter a Rebecca Lombardiová prošetřují případ obchodování se ženami. Pátrání je zavede až na Floridu, kde s pomocí místního strážce zákona Byrona Crawforda navíc nečekaně narazí na stopu sériového vraha. Oba případy se začínají prolínat. Rebeccu někdo unese a Karl s Byronem mají pouhé čtyři hodiny, aby jí zachránili život... Snímek vznikl na motivy skutečného příběhu sériového vraha a násilníka a mezi obsazením najdeme takové hvězdy jako legendu akčních filmů Bruce Willise či Megan Foxovou, která se svou rolí ve snímku po delší pauze vrátila na obrazovky. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Zase ono to nie je taka katastrofa,ako to tu poniektori opisuju,citit sice z toho nizsi rozpocet,ale dalo sa na to v pohode pozerat,videl som ovela horsie filmy,ani herecke vykony nie su hrozne,prikladom je Megan Fox,ktora bola obstojna a uz vobec nevyzerala umelo,prave naopak,stale je to kocka,jedine Bruce Willis tam bol uplne zbytocny,ta jeho rola stala za ho*no,takze ja to vidim na tri hviezdy,cisty priemer...:-) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tuctovej krimi thriller, kterých je padesát za rok. Člověk ale chápe, že ne každej má schopnost přijít s něčím neotřelým. Dialogy hrůza, výkony herců nic moc. Snad jen Hirsch hraje dobře. No a ten konec s neviděným finále, a usměvná scéna, kdy Megan lape po dechu na řetězu, a Hirsch se motá s pistolkou v ruce a míří s ní do trávy. A nebejt tam ta poslední scéna, tak bych věřil, že se tam motá ještě teď. 40%. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

minutový Bruce a plastiková Megan se sešli v jednom filmu a kupodivu z toho nebolí oči.Willis se tu sice,jak je jeho dobrým zvykem v poslední době,opět jen mihne a kdyby tu nebyl nic by se nestalo a Megan pořád neumí hrát,ale když divák překoná prkenný začátek,dostane nakonec klasickou a ničím neurážející detektivku,kterých jsou sice tisíce,ale jako kulisa poslouží vždy dobře.Záhadou mi je spíš to,že se v podobných filmech poslední dobou objevuje Emile Hirsch,kterého stále ještě nepovažuji za herce,který by musel brát úplně všechno.Ale třeba se pletu...40% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Debut Randalla Emmetta, producera nízkorozpočtových a nízkoúrovňových filmov, ako režisér! Film sa snaží priblížiť sa k známejším klasikám daného žánru. Je však od začiatku jasný, že takéto šance sú len utópiou. Bohužiaľ, herecky najslabším článkom je Bruce Willis, Megan Fox, v rámci možností, je celkom akceptovateľná. Tú solídne dopĺňa Emile Hirsch. Príbeh s jasným vedením, bez nečakaných momentov a prekvapení. V danom žánru existujú aj filmy, ktoré majú viac chýb a mali aj horší výsledok. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Willis tu už pôsobí len ako taký doplnok na chudobnej kľúčenke, ktorú by mal rozžiariť. Človeku je smutno, keď sa dozvedá čo ho postretlo. Tak mu teda spoločne držme palceMegan Fox príliš hodnotiť neradno, je to nádherná žena (!!), ale tá by ďaleko lepší výkon podala u mňa v spálni (dúfam), respektíve kuchyni. Nehodí sa do takéhoto filmu absolútne, aj keď po scenáristickej stránke jej obsadenie opodstatnenie má, keďže vrah sa zameriaval čisto na fešandy. Neviem no. Je to proste bieda. Ale na jeden krát neurazí .. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Produkce filmu byla na nějaký čas pozastavena kvůli pandemii koronaviru. (SONY_)

Reklama

Reklama