Reklama

Reklama

Jackass Forever

  • USA Jackass 4 (pracovní název) (více)
Trailer 1

Poslední divoké kousky partičky, co má na svědomí sérii Jackass. Legendární šílenci se vracejí na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedli další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných dobrodružství. V tomto snímku posouvají Johnny a jeho parta hranice ještě dál! (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (95)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Jackass 2 (2006) úplně si vybavuju tu dobu, kdy jsem na to koukal s kámošem a venku jsme se pak snažili  napodobit jejich kousky nebo vymýšleli nové. Od té doby, mám rád Knoxvilla a s radostí jsem sledoval filmy, ve kterých se objevil - můj nejoblíbenější a asi i jeho nejlepší film v kariéře - The Dukes of Hazzard. Příjemná nostalgie, konec jedné éry. Jackass Forever ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skull & Crutches. To první je už x-krát rozbité, ty druhé mají ošoupané všechny gumové nástavce. Nyní lehce na vlnách nostalgie a ze zesílenými ataky na koule (možná proto, aby si ti stále dětinští pánové dokázali, že je ještě mají). Divák už snad za ty roky ví, do čeho jde, takže házet odpady mi přijde trochu pozérské. Nejdrsnější kousek asi „the marching band“ a to se ani nedostali k těch plechovým vratům, o které se měli rozmáznout.. ()

Reklama

Bush13 

všechny recenze uživatele

Jak občas říkám, v našem matfyzáckém šachovém klubu surrealistických přátel Johna Keatse bych to nerad přiznával, ale Jackass je moje milovaná guilty pleasure, a to již z počátku milénia, od dob seriálu na MTV (to jsem taky neřekl). Dost se divím, že krom Ryana Dunna, který navíc zahynul kdysi v rámci autonehody a ne během natáčení, všichni ti masochisté ustrnutí v divoké pubertě ještě žijí. Ano, vlasy už mnohým zbělaly, na pomoc je třeba povolat i velké celebrity, nápady možná trochu docházejí, až příliš vtipů se týká explicitně mávajících penisů, některé scény, které takové být nemají, působí trochu inscenovaně a hlavně dosti cringe, ale stejně se zase podívám i na pětku, bude-li někdy natočená. A Johnny Knoxville ať klidně bude chodit o holích. Aspoň se nebude už muset líčit za Irvinga Zismana. Prča je to prostě místy neskutečná, Knoxvillův smích nakažlivý. A tentokrát jsem o něj měl vážně strach! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

"Opakovaný vtip prestáva byť vtipom", Jackass nepriniesol nič nové. Ale na druhej strane proti gustu žiadne dišputát. Ale moje gusto to nie je. Nepríde mi vtipné, keď dospelí chlapi skáču do hovien alebo bľujú o dušu. Ani keď si na vtáka necháš položiť 1000 včiel a celkovo mi myšlienka nechať si drtiť gule profi boxerom príde retardovaná. Tak ako celý tento formát. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville a jeho banda to nikdy nemal v hlave v poriadku, ale to už dávno vieme. Jackass 4 je pravdepodobne posledným kúskom tých šialenstiev, čo tieto chalani v poslednom čase vymysleli a zrealizovali. Oni by v tom, najmä motor J. Knoxville, možno pokračovali do „nekonečna“, ale ľudské telo má svoje limity. Nikdy som nebol fanúšikom Jackass , ale pred niektorými kaskadérskymi kúskami dvíham klobúk. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (14)

  • Během scénky, kdy členové Jackass terorizují své kolegy v místnosti bez světla, si můžeme všimnout Chrise Pontiuse, který si vkládá přirození mezi stehna a parafrázuje tak postavu Jamese Gumba alias Buffalo Billa – sériového vraha z thrilleru Mlčení jehňátek (1991), jehož ztvárnil americký herec Ted Levine. (J.Lajner)
  • Při zapalování prdu pod vodou nedošlo k explozi metanu z prdu, ale acetylenu, kterým se snažili prd zapálit. Je možné si všimnout, že hořák během pokusu o zapálení pod vodou zhasl a plyn chvilku utíkal do sběrné nádoby. (Oh_crap)

Související novinky

Paramount odkládá své hity

Paramount odkládá své hity

02.09.2021

Tak jsme zase zpátky. Zkraje léta se ještě zdálo, že by se třeba koronavirová situace z loňského roku nemusela úplně opakovat, nyní to ale vypadá, že dřívější katastrofické předpovědi, že se filmový… (více)

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama