Reklama

Reklama

VOD (1)

Shadyside, rok 1978. Škola končí a letní aktivity v táboře „Nightwing“ právě začínají.  Jenže v okolí se potuluje místní psychopat, který je posedlý touhou zabíjet. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sekernická řežba v sedmdesátkovém školním kempu, okořeněná černou magií, nemohla přece dopadnout úplně špatně, takže druhý díl je určitě lepší prvního. Ačkoliv bohužel trpí podobnými neduhy, jako je třeba jistá rozvláčnost, překombinovanost a hlavně nezáživné telenovelické vztahování, cílené na tu hloupější/stádnější část teenagerského obecenstva. Takže i když coby ctitel žánru nejsem úplně zklamaný, přes třetí jít fakt nemůžu. Ale ta finální dvojitá sestrovražda byla mňamózní. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Upřímně? Ještě lepší než jednička. Opět to klame místem, kde se děj odehrává. A tím, že doslova některé scény jsou jako opsané z Pátku třináctého. Ale jaký horor tohle nemůže říct o něčem, co už bylo před ním, že. Jenže tady se ponoříme víc do té věci s čarodějnicí. A že se už s ní snažil něco dělat. Jenom mě překvapilo, že na tom campu byl i pan šerif a nějak jsem nechápala zpětně jeho chování v prvním díle. Tam mě napadlo, že musí něco vědět, ale ne až takhle...důvěrně. Sice to bylo pro starší publikum a sekeru v záběru do hlavy dostaly jenom dospělý, ale i tak jsem byla ráda, že děti se lišily mimo kameru. A jasně, hned jak vzal do ruky sekeru, každému je jasný, že to nemůže skočit dobře. Ale jako fajn, hodně dobrý. Každý, kdo mě zná, ví, že za dvě hodiny prostě jména nepochytim. Ale "Max" byla úžasná. Začínám tu herečku mít stále raději :) **** Docela příjemné pokračování, které se mi líbilo víc jak první díl. Tedy až na ten konec. A co se v něm stalo v tom obchoďáku. To byl v až moc fantasy prvek na závěr :D ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak jo, dvojka sice nepřináší do světa hororu nic nového, ale sakra tenhle díl se povedl na jedničku a to všech směrech. Jednak tady máme trojici hlavních hrdinek a ta chemie mezi nimi je uvěřitelná a každá z nich, má logický důvody, pro svoje chování a pro svoje činy, celkově mi tady ty holky příjdou o tolik lepší než v předchozím filmu. Pak to že se dvojka odehrává v táboře, je prostě vynikající volba a hlavní vrah, je tady taky lepší, jde z něho víc strach a chová jako tank. Gore opět parádní a je to tady slušná řezničina, nikdo nezůstane ušetřen. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Deti zo susediacich mestečiek Shadyside a Sunnyvale trávia každoročne leto v tábore Nightwing. Tento rok sa ale namiesto klasickej zábavy budú musieť postaviť vrahovi so sekerou, ktorý sa v okolitých lesoch začne pohybovať. - Časť druhá prenesie formou flashbacku dej do roku 1978, konkrétne do letného tábora, takže sa z deväťdesiatkového teen slasheru stane camp slasher charakteristický pre začiatok osemdesiatych rokov. Atmosféru to má aj napriek tomu, že vrahova identita je známa, pričom sa v priebehu zabíjania pekne rozvíja aj dej okolo čarodejnice. Naviac tomu pomáha úžasná Sadie Sink, ktorá si každú scénu kradne pre seba. Opäť je to za štyri silné hviezdičky. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Rok 1978 jede na vlně Friday the 13th, podobně jako American Horror Story: 1984. Pěkně to do sebe zapadá, tempo je rychlé, zájem zesiluje. Nechybí ani moje oblíbené klišé rozhádaných puberťaček, které se kamarádily v dětství a nové události je zase donutí spolupracovat. ()

Zajímavosti (6)

  • Ve 3. minutě hraje skladba „The Man Who Sold the World“ od Nirvany. V čase 01:34:00 lze slyšet tutéž skladbu, ale v podání Davida Bowieho. (pornogrind)
  • Když má Alice (Ryan Simpkins) sex na stole se svým přítelem, tak nemají spodní díl oblečení. V dalším střihu už ho ale mají. (Duoscop)

Reklama

Reklama