Reklama

Reklama

VOD (1)

Shadyside, rok 1978. Škola končí a letní aktivity v táboře „Nightwing“ právě začínají.  Jenže v okolí se potuluje místní psychopat, který je posedlý touhou zabíjet. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Principiálně jde vlastně o totéž, co v prvním díle, jen se tentokrát jedná o slasher táborový, ale to mi vůbec nevadilo. Zůstal nádech jisté nadsázky, tvůrci se i tentokrát mohli opřít o sympatické herce, stejně tak se našlo pár chutných krvavých chvilek a  k mé radosti ubylo lesbické blábolení. Oceňuji i soundtrack plný dobových fláků, takže dvojka se mi ve finále líbila víc. Na trojku jsem hodně zvědavý. 85% ()

Lima 

všechny recenze uživatele

V názvu to má rok 1978, ale v sedmdesátých letech to teda uměli rozparádit mnohem peprněji. Tohle se chvílemi tváří jako velká ukruťárna, ale v jádru je to jen další dětský horor, kterých je na Netflixu plno. Ty jejich zaměnitelný family friendly záležitosti, aby se zalíbily každému, jsou prostě mor. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o něco lepší než jednička,minimálně v tom,že je to trochu dospělejší a nepůsobí tak "dětsky" a žánrově rozhozeně.Inspirace Pátkem třináctého je tu celkem zřejmá,atmosféru to má hlavně v druhé půlce celkem slušnou a je velká škoda,že rozjezd trvá tak moc dlouho.To je koneckonců důvod proč nemůžu jít výš,protože než se něco pořádně stane je polovina filmu pryč a to je na podobnou žánrovku prostě moc...70% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Oveľa lepšie ako prvá časť. Aspoň čo sa týka celkovej atmosféry, budovania napätia a prostredia kam je príbeh zasadený. Sadie Sink je charizmatickejšia hrdinka a ajkeď ide stále len o teenhoror s množstvom krvi, v rámci zabavnosti fungoval a takmer vôbec nenudil. Všetky vedľajšie postavy mi ale boli ľahostajné. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

O fous lepší, než první díl, a to jednak díky zasazení do prostředí summer campu a jednak díky zajímavějším postavám, jejichž charaktery film ze začátku docela dobře buduje. Dějově je to sice pořád děsná splácanina, ale trochu se ubralo na přepálenosti, přidalo na atmosféře a ve finále se to příběhově plynule propojilo s prvním dílem. Na teenagerovinu mě opět překvapila dost nekompromisní krvavost, stejně jako jedna dost očividná reference na jeden dnes již takřka kultovní supernatural seriál. A nejen tedy ten, odkazů, hlavně na známé slashery, je tam habaděj. ()

Zajímavosti (6)

  • Ve 3. minutě hraje skladba „The Man Who Sold the World“ od Nirvany. V čase 01:34:00 lze slyšet tutéž skladbu, ale v podání Davida Bowieho. (pornogrind)
  • Když odejde Alice (Ryan Simpkins) se svým přítelem z ošetřovny, tak si oba vezmou prášek. Její přítel si ho ale dává do pusy dvakrát. (Duoscop)

Reklama

Reklama