Reklama

Reklama

VOD (1)

Shadyside, rok 1978. Škola končí a letní aktivity v táboře „Nightwing“ právě začínají.  Jenže v okolí se potuluje místní psychopat, který je posedlý touhou zabíjet. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Ulice strachu je lepší. Má důmyslnější prostředí tábora Nightwing a konečně se dozvíte o něco málo více informací o samotné čarodějnici. K tomu všemu tu tvůrci opět nešetřili pekelně vydařeným soundtrackem. David Bowie, Nirvana, The Velvet Underground, The Runaways a samozřejmě ani slasher prvky, které jsou ideálně ve tmě. Atmosféra druhého dílu je ale celkově lepší a už teď mě dost zajímá, jaký soundtrack vytasí na třetí díl, který se odehrává v roce 1666. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Lepší než první díl. Tohle mně dost sedlo. Tvůrčí tým je zachován, jen se změnili herci. Leigh Janiak je tady mnohem sebevědomější a více se dokáže urvat ze řetězu. Navíc se už nemusí zdržovat vysvětlování toto, co je špatně a co se děje, ale může se hned věnovat novým postavám. Tato část mi pak přišla ucelenější, údernější a připomněla mi filmy ze série Pátek třináctého. Sedlo mi, jak film vypadá, užil jsem si soundtrack a v neposlední řadě velmi dobře obsazené herce, kteří film táhnou nahoru. Sadie Sink (Stranger Things) je tady opravdu moc dobrá a dokáže utáhnou skoro půlku filmu. Roste z ní velmi talentovaná herečka. Hodně se mi líbil výkon Emily Rudd, protože svou postavu zahrála dobře a sympaticky. Velkou radost mi udělalo, že jsem viděl svou oblíbenou Gillian Jacobs, které tahle role sedla. Film krásně navazuje na první díl a rozšiřuje mytologie daného světa. Navíc je zde opět spoustu pomrknutí a easter eggů. Parádní pokračování. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

V názvu to má rok 1978, ale v sedmdesátých letech to teda uměli rozparádit mnohem peprněji. Tohle se chvílemi tváří jako velká ukruťárna, ale v jádru je to jen další dětský horor, kterých je na Netflixu plno. Ty jejich zaměnitelný family friendly záležitosti, aby se zalíbily každému, jsou prostě mor. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

O stupeň lepšie ako prvý diel. Oveľa lepšie napísané postavy (ale nepochopil som tú pózu v podobe tajomna, že ktorá sestra zomrie), Sadie Sink je parádna, bol by z toho výborný slasher, keby to nebola stredná časť jedného príbehu. Viac času mohlo byť venované postavám, tie sú ale z pohľadu trojdielnej ságy ukradnuté, lebo prežijú len dve. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Určitě o fous lepší než první díl. Americké táborové prostředí je mi blízké, což zvedá můj celkový dojem a Color Wars ( nebo chcete-li Spirit Days ), během kterých masakr probíhá také. Stále se nemohu zbavit dojmu, že je zde výrazně plýtváno potenciálem tematiky a že i přes dnes odpadní žánr hororu to mělo být svěřeno do rukou zkušenějším lidem. ()

Zajímavosti (6)

  • Když má Alice (Ryan Simpkins) sex na stole se svým přítelem, tak nemají spodní díl oblečení. V dalším střihu už ho ale mají. (Duoscop)
  • Ve 3. minutě hraje skladba „The Man Who Sold the World“ od Nirvany. V čase 01:34:00 lze slyšet tutéž skladbu, ale v podání Davida Bowieho. (pornogrind)

Reklama

Reklama