Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamala cestuje po světě a snaží se rozlousknout záhadu svého náramku i rodinné historie. (Disney+)

Recenze (15)

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akcia, superhrdinské záležitosti a veci medzi dimenziou a dimenziou sú super, ale scenár, ktorý to má prepájať písal asi niekto, kto nechodí moc medzi ľudí. Karáčí má 15 miliónov obyvateľov, ale nie je problém sa tam stretnúť vždy s tým, koho je nutné stretnúť. Raz, dvakrát, trikrát - vždy keď je scenárista lenivý. A záver? No neviem kedy sa dokopem k ďalšej epizóde. 50% Disney plus ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť viac do MCU sféry ale fajn. cestujeme do Pakistanu, dozvieme sa viac o noore, spoznáme dvoch nových typasov, dočkáme sa fajn súbojov a v závere zavítame do historickej udalosti a snáď tam kamala pobudne aspoň pol ďalšej epizódy. Akurát ma trošku štve, že seroš dal von oknom to obrázkovanie a plánovanie a podobne, síce hej sms-style zachoval ale to je málo. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Kamala se s matkou na pokyn jejich babičky vydává do Pákistánu. Cíl "Nany" je jasný, ač ho před svojí  dcerou (nikoli však vnučkou, logicky) vehementně tají: zjistit, co se skrývá za vidinou jedoucího vlaku, jíž byla jak ona, tak i Kamala vystaveny, a která je velmi překvapila. Mladá černovlasá dívka se setká po dlouhé době se svojí sestřenicí a bratrancem, poznává místní kulturu, ale také se seznámí s mladým klukem, jenž ji zase představí svému strýci (či otci, nyní nevím). Ten se ji pokusí alespoň částečně naučit porozumět náramku, a též poukázat na nebezpečí, jemuž může velmi brzy čelit. Avšak než stihnou cokoliv vykonat, čaká na ně překvapení. Z vězeňského komplexu prchají nepřátelé Džinů, toužící podmanit si celou planetu. Již jednou vůči Kamale stáli. Jejich snem se vrátit se zpět na domovskou planetu, a z ní dobýt zbytek Země. Kamala sice vzdoruje, seč může, ale je brzy vyslána do minulosti, do roku 1947, kdy se Indie stává samostatným státem a Muslimové, tedy její prababička i babička, jsou nuceny odjet pryč (...). 50 procent, velmi slabý díl. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasných pět z pěti už jenom kvůli té reakci na popis cesty nádraží. Marvel okopíroval můj život a mrzký orientační smysl! ❤ Jinak fajn poznávací díl a závěrečná fajn naháněčka ulicemi. Mmch, mám za sebou už čtvrtý díl a ať se snažím, jak se snažím, prostě to tam nenacházím. Tu hrůzu a nekoukatelnost 😮 asi mám rozbité vysílání 😉 ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, nelepší se to. Stále stejné chyby. Akční scény jsou ve filmu bezdůvodné, proč se Kamala pere s přítelem, který ji za pár sekund vezme ke svým lidem a jsou nejlepší kámoši? To si opravdu někdo myslí, že nás zasáhne smrt učitele, který se poprvé objevil v seriálu před dvaceti minutami? A rád si počkám, až někdo udělá seriál o českém hrdinovi a pět minut se bude řešit, že tento knedlík s koprovou omáčkou je úplně jiný než ten blebajz ze supermarketu. Kulturní vložky mají být nenápadné a ne tvořit celý story arc seriálu, který očividně vůbec nikam nevede. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama