Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Náramek odhalí Kamale tajemství o její rodině i pravdu skrytou za Závojem. (Disney+)

Recenze (18)

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady už to bylo lepší, bylo zde hodně emočních scén některé byly fakt dobré ! Ale bohužel 3 hvězdy kdyby epizoda skončila dřív u emoční scény tak by byly 4 hvězdy. Ale historická událost rozdělení Indie a Pákistánu se povedla a jak už je známo u tohoto seriálu vždy se to pokazí. 5. epizoda je už lepší a uvidíme jaké bude finále ! 5,5/10 ()

66pepo66 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je prvý Marvel projekt od roku 2008, ktorý vytvoril Feige a jeho Marvel, a ktorý sa mi nepáči. Strašne priamočiare. Niekedy strašne osekané. Detinské. Nezmyselné. Lacné. Pôsobí to naozaj ako keby to napísalo 12 ročne dieťa a dalo to do réžie začínajúcemu režisérovi. Veľmi slabé. A to som so hovoril po prvej a druhej časti, že snáď sa to ešte rozbehne. Lenže tu okrem hlavnej hrdinky a jej rodičov nie je asi sympatický nikto. Snažia sa predostrieť 10 vecí, ktoré však reálne nedostávajú priestor. Vlastne celá táto séria je ani neviem o čom. Ešte aj tie postavy tam konajú a správajú sa veľmi nelogicky a neprirodzene. Až mi je smutno z tohto. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlá, ZLÁ Anglie! Ještě že víme, že muslimové jsou tolerantní náboženství a hinduisté by v jednom státu v pohodě tolerovali ;). Ale vážně. Seriál se posunul z roviny “dělá si legraci z Pákistánců” přesunul do role “hrdinný to národ co vybojoval Indii svobodu”. Přiznám se ale, že tahle póza seriálu sedí víc. Nepůsobí tak debilně (jen nechtěně komicky). A alespoň jsme viděli tu v minulé epizodě ohlašovanou “cestu z hvězd” ;). ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já teda nevím, mně tohle sedlo než minulé díly. Aischa je mnohem sympatičtější (a hezčí) postava než Kamala. Naopak děj z minulosti mě bavil a měl nějaký emocionální dopad na naše postavy. Kdybychom se dočkali pouze scén z minulosti, dám plný počet. Ta zápletka z naší současnosti je ale naprosto debilní a je vidět, že i těm super talentovaným tvůrcům dochází nápady... ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. a předposlední díl 1.série, poslední ze seriálu. Kamala se v minulosti snaží najít Aishu, svoji prababičku, aby se s ní poradila o vlastním osudu. Je nám nastíněna její minulost. V roce 1942 utekla po nalezení náramku od svých dočasných spojenců, z nichž se stali její nepřátelé, a to do malé vesničky. Zde potkala milého mladého muže, jehož si brzy vzala. Následně porodila holčičku, (budoucí babičku Kamaly) a žila si se svým mužem jakž takž šťastný život. Kolem nich totiž nezuřila pouze 2. světová válka, ta spíše patřila k vedlejším konfliktům. Sváry Indů a Pákistánců (tedy Muslimů) totiž neustále nabíraly na síle, a Britský Ráj se rozpadal. Musela nadejít chvíle, kdy se stane Indie nezávislou a všichni Muslimové budou muset odejít do Pákistánu, kde mohli žít mnohem více v klidu. Vlaků směrem do nové domoviny však mnoho nevyjíždělo. Aisha se svojí dcerou a maželem nechtěli odjet, matku však dohnala minulost a vůdkyně nepřátel z cizího světa. Situace se změnila. Její muž chtěl vědět, proč, a ona mu vše narychlo vysvětlila. Tváří v tvář bývalému spojenci skončila s nožem v břiše. V danou chvíli se udála zvláštní situace, přišla totiž Kamala. To ona nakonec zachránila svoji babičku před davem (...). Když se vrátila zpět domů, spolu s ostatními uviděla trhlinu v prostoru. Jenže jako jediná (se svým novým kamarádem) přežila, ostatní se nechali zlákat vidinou domova. Trhlina je však, včetně hlavní záporné postavy, zabila. Zdálky to napůl viděla i Kamalina matka a babička. Uznaly její nové schopnosti, a vydaly se s ní domů. Karman mezitím z trhliny dostal nové schopnosti, a rozhodl se skrýt u Bruna. I přesto, drony mnohem horších nepřátel je dostihly (...). 75 procent. Více akce, ano, ale přesto se děj trošku táhl. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama