Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevšední a zvláštní start nového MCU seriálu. Marvel Studios se ale snaží být odvážné a pokouší se představit něco nového, nečekaného. A taktéž se snaží šokovat. Zatím mi to úplně do "klasického" MCU světa nesedí, ale šanci tomu rozhodně dám. Nemůžu říci, že to byla vyloženě dobrá epizoda. Ale originální rozhodně byla a to se cení. ()

RobinPM100 

všechny recenze uživatele

Musim říct, pokud si to v dalších dílech udrží kvality prvního dílu, pak za mě zatim zdaleka nejlepší Marvel seriál, doposud to byla jedna sračka za druhou, Winter soldier, Hawkeye, Loki, samej shit, Wandavision byl koukatelnej počin, ale tohle bylo vyloženě cool. Isaac hraje lůzra, vedeného podivným vnitřním hlasem, zmateného, co je sen, co je realita, jaký je den nebo, kdo vlastně je on sám. Skarab v kapse, egyptský muzeum, trocha závanu Mumie, to celé v poutavém hereckém výkonu, minimum akce, přesto vše šlape a baví, jsem zvědav, zdali si to udrží kvalitu nadále. I vizuál Moon knighta je hodně dobrej, prostě o dost jinačí hrdina, než např příliš přímočarý Avengers, 5/5. ()

Reklama

Kraty 

všechny recenze uživatele

Moon Knighta jsem jako postavu z komiksů neznal (protože jsem nečetl komiksy) musím říct že na slabší cgi to vypadá opravdu skvěle. Má to hororové prvky a je to hrozně atmosférický! Působí to na mě jak nějaká hororová hra a já se té atmosféry a nádherný vizuálních záběrů prostě nemůžu nabažit. Skvělé záběrovaní, skvělá akce a humor mi vůbec nevadil.. byl fajn (ikdyž běžně u Marvelu ten humor moc nemusím) No nevím... Stále je to jen první epizoda, tak uvidíme čeho se dočkáme v následujících týdnech. Zatím dávám této epizodě 9/10 ()

Kushina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF? :D Tohle je tak fucking cringe, že mě to až neskutečně bavilo. Taková hororová noc v muzeu a tak strašně moc šílených věcí, který fakt nedávají smysl a určitě budou dávat smysl časem. Prostě bomba, nevysvětlitelná šílená bomba na začátek luxusní. Sice mám z hlavy zeleninu, ale stojí to za to :D 85% ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Strašně se mi to líbí. To jak seriál na nic nečeká, na vysvětlování není čas a tempo se žene kupředu. V dalších dílech ty odpovědi určitě přijdou. Isaac a Hawke si užívají svoje role a sledovat je, je radost. Má to hororový nádech, jak slibovali prvotní reakce a mě se to hodně líbí. Velice dobrá hudba, fungující humor. Největší mínus je digitální honička, kde MCU šláplo hodně vedle, zbytek ale vypadá dobře. Jo tohle na mě udělalo ze všech dosavadních MCU seriálu ten největší dojem. Těším se na další díly. :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Když Steven (Oscar Isaac) přichází k Národní galerii v Londýně, tak ve skutečnosti přichází k Muzeu krásných umění v Budapešti. (Kubaaa97)
  • V automobilové honičce se objevuje české vozidlo Škoda Octavia. (HanzoBureshi)
  • Když Steven (Oscar Isaac) dobíhá autobus, můžeme si všimnout černého obchodu, který nese název „Atlantis Island“. Jedná se o referenci na Atlantidu, která se vyskytuje v komiksovém světě Marvelu. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama