Reklama

Reklama

VOD (1)

Marc a Steven putují s Laylou pouští, kde objeví hrobku Amemait, která je však velmi dobře střežena. (Disney+)

Recenze (41)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl strčil ve 30 minutové první části všechny hunting treasure filmy do kapsy a zároveň si z každého z těch nejslavnějších vzal to nejlepší. Musím i vynachválit herečku May Calamawy, protože tady ten acting patřil opravdu hlavně jí. Druhá část je celá jeden velký WTF a potěšilo mě to. Teď se jen těším na případné vysvětlení. Mimochodem Moon Knight má výjimečný sound design a budu se opakovat. Ale rád bych tohle viděl i v kině. ()

homer91 

všechny recenze uživatele

Strašně dlouho jsem u jedné konkrétní epizody seriálu neměl nutkání zanechat recenzi. U dílu  "The Tomb" jsem naopak cítil povinnost udělit nejvyšší hodnocení a doporučit celý seriál  divákům, kteří snad se shlédnutím stále váhají. Ve světě marvelu jde o unikátní projekt rozšiřující celou mytologii MCU světa. Samostatně pak působí snímek jako kombinace staré MUMIE a KLUBU RVÁČŮ - tedy naprosto bravůrně. Uvidíme, jak se nakonec ukočíruje tahle zběsilá jízda a jak dopadne závěrečný verdikt. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže zase má prim schíza verze “A” (takže děj bude dle očekávání debilní a infantilní). A když už konečně děj vypadá atraktivně, scénárista dostal nápad: fláknem tam z ničeho nic nějakou tu Egyptskou zombie… je fuk, že nikdo neví, kde se vzala. Hlavně, že je to “in”. A co tahle nějaký ten “mind-fuck”? Šup tam s ním, taky “in”… když už to nedává smysl jako celek, tak proč řešit jednotlivé části. Naprosto trefená recenze je od dr.horrible. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

SPOILER Takhle má vypadat správný Tomb Raider/Uncharted ve filmové podobě. A to jsem se po minulé epizodě bál, že nakonec dostanu leda tak Lovce pokladů. Věrohodně, skvěle vypadající hrobky, prastaré hádanky vedoucí k historií (a mytologií) nabitým odhalením, nebezpečné a opravdu děsivé starověké hrozby, morální dilemata, parádní chemie a drama mezi postavami (to postupné budování se vyplatilo), charismatický padouch se zajímavou motivací a nakonec... podivuhodná bizardní cesta do hlubin žoldákovy zmučené duše jako zcela nečekaný a naprosto fantastický bonus. A mám pocit, že příští epizoda bude v nastaveném trendu kvality a originality pokračovat. Hi. ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka epizody má skvělý hororový vibe, konec nám zase ukazuje něco stylově úplně odlišného, než co jsme v seriálu zatím viděli. Asi dosud nejlepší epizoda. Maximálně bych vytknul, jak se na chvíli děj zasekl kolem těch keců, jestli Marc zabil Layle otce nebo ne... To pardon nedává moc smysl řešit, když vám jde o kejhák. Jinak ale super díl. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (18)

  • Tveret (Antonia Salib) je první postavou z egyptské mytologie, která se objevila v MCU a nikdy se neobjevila, ani nebyla zmíněna v komiksech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama