Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Od Netflix je to pre mňa v podstate pozitívne sklamanie. Je daná mladá veľká slečna, ktorá je uzatvorená a pre peniaze si píše domáce úkoly ostatným (najviac ma v tom prekvapil podpora zo strany učiteľky literatúry). Všetko sa zmení po tom, ako ju mladý chalan poprosí, aby pomohol napísať milostný list pre dievča. Postupom času sa však ocitne v „milostnom trojuholníku“. Spôsob, akým na to išla A. Wu, nie je zlý. Príbeh je postupne vybudovaný, ale bez očakávaného emocionálneho vybuchnutia. To, čo vidíme, je spíš taký klasický postup bez väčšej sily. Trojicu L. Lewis / A. Lemire / Daniel Diemer však musím pochváliť, pretože v rámci možností podali sympatický výkon. Osobné hodnotenie: 74% (***) ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Je směšné tomuto filmu dávat jakýkoli význam. Slouží pouze jako odreagování se od reality. Jeden týpek chce sbalit nějakou holku, kterou si vyhlídl, ale komunikace není jeho silnou stránkou, a tak si najme jednu týpku, aby korespondenci udělala za něj. Vlastně se divím, že na to ta holka nepřišla dřív. A výsledek je překvapující!! Ten týpek se zamiluje do Ellie a ta se zase zamiluje do holky, s kterou si dopisuje, předstírající, že je Paul. Typické středoškolské drama s typickými postavami, které v takovém příběhu nemůžou chybět. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanda romantických komedií, protože většina jede podle několika málo zajetých vzorů. Tohle naštěstí není ten případ, a nejen proto bych film zařadil do kategorie drama s prvky komedie a romantického filmu. Trochu jako 500 dní se Summer nebo Má mě rád, nemá mě rád s méně hvězdným obsazením (nikoliv však na škodu) a větším odklonem od romantických komedii. Tento nápaditý a milý snímek o neobvyklém "milostném" trojúhelníku balancujícím mezi přátelstvím a láskou hodnotím 80% ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Jemná teenagerská romance bez drsných či kontroverzních pasáží. A to je její největší problém. Ničím nepřekvapí, a už vůbec nešokuje. Není tu žádný twist, ani překvapivý nebo alespoň silný závěr. Cílovka filmu je teenager, který bloudí sám v sobě, není si jistý svou sexualitou a prožívá první (platonické) lásky. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak může filmu vládnout nesmělá holčina bez charakteru a bez jakékoliv možnosti ji fandit, tak to fakt nevím. Ale zase je to upřímné, působí to hodně realisticky a navíc to má téma, které není úplně běžné. V zakřiknuté Americe by to asi plno lidí nerozdýchalo, ale na myšlenkářsky pokrokovou Evropu je to pohodová romantika s pár zajímavými nápady. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno