Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

V některých momentech úžasné, v hodně momentech takové nedomrlé a kostrbaté. Škoda potenciál tu byl. Leah Lewis je jako samotářská Ellie sympatická, Alexxis Lemirre je holka snů a Daniel Diemer je hodný trouba. Jejich postavy jsou fajn a nosné. Nicméně všichni okolo jsou tak ploché a šablonovité postavičky. Škoda. Byl tu potenciál na novou Juno nebo Perks of Being Wallflower, ale zůstalo to nějak na půl cesty ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Taková lehká srdce zahřívající zábavná a řemeslně dobře provedená teen romance o dvou dívkách , jednom chlapci, milostných dopisech a umění romantického psaní, která ubíhá snadno a zachází se sexuální orientací s lehkým dotekem. Postavy si zamilujete na první pohled. Je to inspirováno ze života režiséra a scénáristy Wu z jeho mladých let. Přitom je to univerzální. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jak může filmu vládnout nesmělá holčina bez charakteru a bez jakékoliv možnosti ji fandit, tak to fakt nevím. Ale zase je to upřímné, působí to hodně realisticky a navíc to má téma, které není úplně běžné. V zakřiknuté Americe by to asi plno lidí nerozdýchalo, ale na myšlenkářsky pokrokovou Evropu je to pohodová romantika s pár zajímavými nápady. ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Tak tomuto hovorím nuda. Nemilo ma to prekvapilo, pretože aj napriek tomu, že väčšina filmov od Netflixu nie je veľmi plnohodnotná, aspoň dokáže baviť po celý čas. Toto tu bola len akási nudná verzia Sierry Burgess z nudného mesta s nudními postavami. Naozaj, hlavná postava dokopy nemala čo ponúknuť a dievča snov bolo totálne nezaujímavé. Taktiež som necítila žiadnu chémiu medzi postavami. Ešteže to tam ten Paul ako tak ťahal. Citovo sa ma to nedotklo ani omylom a celý film mi prišiel prázdny aj keď sa snažil byť niečím hrozne hlbokým. Škoda, pretože tento film mal väčší potenciál. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Není lehké přijít s něčím novým na poli coming of age filmů. Wu naštěstí rozjela netradiční vztahový kolotoč, u kterého je hned cítit závan originality. Nejasné směřovaní zmatených teens je uvěřitelné a jde o příjemnou změnu. Hořkosladké finále má grády a hlavně Alexxis Lemire je přesně tou královnou střední, která přitahuje úplně všechny jako magnet bez ohledu na pohlaví. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama