Reklama

Reklama

VOD (1)

Autobus plný vězňů se na opuštěné silnici stane terčem útoku a řidič (Javier Gutiérrez) musí bojovat o život s pasažéry i útočníky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Španělé tyhle jednohubky umí,ale umí je rozhodně lépe.Bajocero není bohužel nic víc než jen spotřební thriller na jedno použití,ve kterém lehce hapruje logika a i když u něj divák nebude vyloženě trpět,nic moc mu nepřinese.Motivace "útočníka" mi nepřišla úplně mimo,jen to ale mohl - ve chvíli kdy už byl transport jeho - udělat jinak.Ale to by asi zase nebyla taková "zábava"...60% ()

kowalski 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý thriller po jejímž shlédnutí zjistíte, že ve Španělsku mají mrazy jako za polárním kruhem a policajti nemají mobily nýbrž jen vysílačky. Taky obrněný tracky pro vězně nejsou sledovaný přes GPS a tak dále.... Jako jo jsou tam nějaký dobrý pasáže nebo nápady. A hudba taky nebyla špatná ale výše zmíněné věci prostě kazí celkový dojem. A konečný titulky byly docela originální a mohly být klidně delší. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

U podobných filmů logiku děje někdy řeším a někdy ne. Tady jsem to vzdal už brzy po začátku, jinak bych to musel vypnout. A jakmile jsem se rozhodl všechny ty scénáristické nesmyslnosti neřešit, rázem se z toho stalo vcelku záživné béčko na uspokojivý mozkovýplach před spaním. Váhání se čtvrtou hvězdou mi ovšem v závěru rezolutně utnul mirkodušínovský policajt, který mě nejdřív celou dobu krkal svým otrockým lpěním na zákonech, aby v posledních minutách před titulky předvedl dost nevěrohodný obrat. Nejvtipnějším okamžikem filmu pak byla asi trepanace mulatovy lebky dlouhým šroubem při prudkém zabrždění, slušný gag. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Netlflix konecne zabodoval. Dlho som vedel, ze toci filmy, lenze to boli filmy pofidernej a pochybnej kvality. Ktore pravom zapadnu casom. Tuto reziser Lluis Quilez natocil zrucny akcny film, tempo vyborne dialogy su na urovni. Skoda potom nepremysleneho a vycpeleho zaveru. Stacilo by ten zaver prepracovat a skocil bych i vyssie : 60 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kriste pane. Stačilo si počkat, až ho za pár měsíců pustí, unést ho, mučit a zjistit co potřebuju. Ne já zabiju tři poldy a unesu bus plný vězňů. Za dobrý finiš milosrdné 2*. Být španělský policajt, asi bych byl hodně vytočenej, protože od La Casa de Papel dělají z tamních policejních složek pořádné kretény. Přežiju střelbu, zmrzlej vlezu do auta a špuntovkou se snažím zastavit tanker. Já musím začít psát pro Netflix scénáře. Kurva fakt musím. 40%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Filmovalo sa v Madride, Segovii a v Tobes, kde sa natáčali scény v opustenom starom mestečku. Filmári pracovali od 8. februára do 4. apríla 2019. (MikaelSVK)
  • Zraněný policista najde v autě noviny a tam stojí: „Stále se pohřešuje Soledad Gonzalezová.“ Jedná se o odkaz na seriál Ztracená (od r. 2020). (Monishka91)
  • Miguel (Karra Elejalde) unese vězeňský náklaďák, prvně startuje škrtáním dvěma drátky, ale ve druhé scéně startuje pravou rukou klíčem. (noxi600)

Reklama

Reklama