Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Cestující a posádka na palubě uneseného nočního letu se snaží předehnat slunce, zatímco svět pod nimi se utápí v chaosu způsobeném tajemnou vesmírnou událostí. (Netflix)

Recenze (49)

choze 

všechny recenze uživatele

Mysteriózně-katastrofický thriller se skvělým námětem, který připomene Kingovy Časožrouty, bohužel jen lehce nadprůměrně napsaným a natočeným. Nabídne hlavně atmosféru nekonečného nočního letu do neznáma, pár ucházejících zvratů a fajn herce, ale postavy a dialogy nic moc. Škoda, mohla z toho být mysteriózní klasika, takhle je to jen příjemná spotřební záležitost. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vzhledem ke zvolenému formátu funguje Into The Night jako slušná jednohubka kde se pořád něco děje a i když už to je po nějaké době trochu repetitivní,tak nenudí.Na vyšší hodnocení by ovšem tenhle seriál musel mít lepší postavy (ideálně alespoň jednu-dvě sympatické) a to bohužel nemá.Sice se tu dost moralizuje o tom kdo jaký je a jestli má nebo nemá nárok se zachránit,nicméně po sléze se každá z postav minimálně jednou zachová jako extrémní svině.Čemuž nasadí korunu poslední díl,kdy se je ultrakurva zachová jediná postava která měla našlápnuto na to být alespoň trochu sympatická a musím přiznat že mi to dost vadilo.Druhou řadu si umím představit,ale scénáristé by se museli dost snažit...60% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Veľmi fajn, ale zázrak to nie je. Taký mix Lost a Langolierov od Kinga. Kladne hodnotím rozumný počet epizód a ich minutáž, vďaka čomu celý seriál disponuje svižným tempom, ktoré rýchlo a príjemne ubieha. Plusom je i typovo presný kasting. Postavy sú spracované dobre a uveriteľne, ale je pravdou, že práve v tom, že jednajú realisticky, vidím aj menší problém a to je ten, že len málokto je tu vyložene dobrý/zlý a ak si niekoho obľúbite, spravidla v druhej scéne urobí niečo uveriteľné, ale zároveň odsúdeniahodné. Čiže nie je príliš komu fandiť, čo je „trochu“ problém. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Na tomto případě je jasně vidět, jako dokáží obrovský potenciál a režisérskou zručnost zabít špatně napsané a obsazené postavy. Na to, že všichni špatní či směšní jsou bílí muži, jsem si už zvyknul, ale to, že ani mezi ostatními neexistuje postava, kde by Vám její případná smrt nebyla fuk, je už zásadním problémem. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Úplne ako poznamenal filmový kritik z LA ktorý ma pomerne rýchlo dobehol, bolo to fakt iba podpriemerne a nápad bol nevyužitý. Fanúšikov to asi určite má, keďže sa to blíži ku 70%, ale počet epizód a dĺžky úplne stačili. Ak bude druha séria asi tomu šancu nedám. Uvidíme. Zatiaľ je to podpriemer. Kde sú nie moc dobrí herci. 3* ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • 1. července 2020 Netflix oznámil 2. sérii. (Delock)
  • Když Terenzio Matteo Gallo (Stefano Cassetti) unáší letadlo a sedí v kokpitu, nemá na ramenou nášivku s vojenskou hodností. V dalším záběru při proslovu kapitána jí však má. (willy1)
  • Seriál je inspirovaný sci-fi románem z roku 2015 od polského spisovatele Jaceka Dukaje v originálním názvu „Starość aksolotla“ (v angličtině „The Old Axolotl“). (Delock)

Reklama

Reklama