Reklama

Reklama

VOD (1)

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nejspíše půjdu proti proudu, ale mě tohle šíleně sedlo. Parádní Home Invasion s prvky Sám doma, kde 14-letá holka likviduje uprchlé vězně, jenž přišli na návštěvu do letního domu u jezera. V první řadě bych pochválil Kevina Jamese, jenž si zde střihl roli zápornou a vážnou. Přiznám se, že jsem místy čekal na Kevina až někde zakopne nebo spadne z útesu jako v komediích od Sandlera, ale nakonec jsem mu uvěřil a doufám, že ho takhle uvidíme častěji. Víc si mě ale získala ''malá'' Lulu, která je odchována převážně duchařinami, ale tady dokazuje, že jí prostě sluší každý žánr a dokáže zahrát jak holčičku posednutou duchem tak i nekompromisní nezletilou verzi Ramba. Její techniky jsou krvavé a v rámci příběhu dávají i smysl. Je zde pár věcí, které by asi v reálu neprošly, jako, když hodím 20kg holkou o zem a já mám 200 kg, tak z toho nebude mít jen trošku modřiny, ale tady jsem to nějak přetrpěl a do očí mě to vyloženě nebilo. Jsem zvědav na druhý díl, kde uvidíme např. Stifmaistera. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola neskutočná prdel. :-) Kevin James s hákenkroizom vytetovaným na lebke ako si kuchynským nožom odkrajuje oko, čo mu trčí z hlavy. Myslím, že už som videl všetko. :-D Malá Lulu tiež úžasná a nebyť tam tých "Sám doma" vrtochov a málo odpovedí na tak veľa naznačených otázok, by som tam možno pleskol fullku. Ten film je skoro až tarantínovsko utrhnutý z reťaze. Určite to šlo uchopiť lepšie, ale cením originalitu a hlavne odvahu. Či už tvorcov alebo štúdia, čo do toho malo ochotu ísť. V niečom mi to pripomína film Revenge (obdobne zatracovaný tunajším hodnotením). RT: 69/69% ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ked som zbadal,ze v tomto filme hra Kevin James a ma to aj oznacenie horor,tak som si pomyslel,ze to bude hlupost,ale nebola,naopak,vydareny thriller,kde prave hore menovany herec zahral velmi dobre rolu nacistu,ktory spolu s dalsimi vaznami utiekli pri transporte,vkradnu sa do domu jednej rodiny a zacina boj o zivot,no to netusia,ze budu mat docinenia s Becky,dievcatom,ktore sa poriadne nastve,Lulu Wilson ma pred sebou velku buducnost ako herecka,je to talent,nechybaju gore efekty,brutalita,dobra hudba a aj napriek tomu,ze je to mozno nerealne,bavil som sa velmi dobre...:-) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Hlavnej 13 ročnej hrdinke, ktorá prišla v detstve o matku, násilne pred očami zabijú otca a ona keďže už nemá čo stratiť sa rozhodne zato partičke väzňov pomstiť a bojovať do posledného dychu. Keď budete ochotní veriť tomu, že by podobné 13 ročné dievča bolo fyzicky,rozumovo a aj psychicky niečoho podobného schopné, tak by vám film, ako mne, mohol sadnúť. Lulu Wilson znova potvrdila, že horory jej aj vo veľmi mladom veku naozaj idú a najmä vďaka nej a pekne brutálnym,krvavým,nekonvenčným vraždám (ceruzka,oko,záver) stojí film za pozretie. Kevin James, naopak, potvrdil moje obavy spred začiatku filmu- do podobnej role záporáka sa proste nehodí, herecky v nej neoslnil a omnoho zaujímavejšou a výraznejšou postavou spomedzi trestancov je tá, ktorú si strihol Robert Maillet. Vo výsledku je teda Becky jednoduchá, nenáročná hororová jednohubka bez väčších ambícií, ktorú som si však ja osobne celkom užil...60% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Covid v roce 2020 zamával chozením do kina a tak horory, co v USA měly v kinech relativní úspěch se u nás nejen do kin nedostaly, ale skoro nikdo je neviděl. Jedním z nich je Becky. Malý, přímočarý a relativně originální horor. Začíná to jako home invasion, kde 4 vězni vstoupí do života jedné rodiny hledajíc jakýsi klíč. Rodina je ovšem silné slovo - je tu táta s naštvanou puberťačkou a jeho nová žena se synkem. A když zločinci tátu zabijí z puberťačky se stává psychopatka a z home invasion slasher naruby. Celkem mě to bavilo, Becky má spád, hrdinka je správně pošahaná, zločinci odporní a režisér nešetřil pěkným gore (očičko!). Jediná výtka je že zločinci vydrží strašně moc a konec utopený ve tmě. SPOILER a ke konci jsem čekal, že nová psycho Becky zabije i macechu a nevlastního bratra, škoda no :) KONEC SPOILERu. Slušné 3*. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy si Kevin James (Dominick) musel uříznout visící oční bulvu, se ukázalo, že protéza se řeže hůř, než se očekávalo, a záběr trval dlouho, než se mu to konečně podařilo a vyprskl smíchy. (Johnny.ARN)
  • Na konci filmu Becky (Lulu Wilson) otevřeně vlastní předmět, o kterém by Kayla (Amanda Brugel) jistě řekla policii, že je klíčovým vodítkem k Dominikovu (Kevin James) zločinu, ale oni si ho nevezmou a ani se jí na něj nezeptají. I kdyby Kayla tuto informaci vynechala, policisté by si měli všimnout, že vzor na předmětu odpovídá jednomu z Dominickových tetování. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama