Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (134)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne úsmevná jednohubka, ktorej výhodou je, že sa neberie až tak vážne. Celé to stojí a padá na trojici Meggie, Samuel a Michael. Z toho Samuel môže kecať o klišoidných veciach bez toho, aby mi to vadilo, Micheal je nad vecou a očividne si celú tú jazdu užíva ( ako keby na takýto druh filmu čakal) a Meggie ukazuje štandard, ale bez zakopnutia. Scenáristicky miestami prostoduché, ale v rámci motivácie postáv funkčné a do určitej miery zaujímavé. Plus prostredie Vietnamu je vizuálne podmanivé. Campbell je možno rutinér, ale robí podstatne menej chýb, ako by pri taktom filme spravili iní, menej zručnejší režiséri. A že je ich poslednú dobu veľa. Takže v zásade spokojnosť. A Meggie by som prial viac úloh, čo ju docenia. Je to taká americká Gong Li. Zaslúži si trošku lepšie postavy. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Akční průměr s Maggie Q, která vypadá skvěle a skutečně tento film táhne vzhůru. Řemeslně je to přesvědčivě udělané, dokonce i s výbornými akčními scénami. Bohužel však v příběhu nebylo předvedeno nic nového a scénář byl celkem ubohý. Samuel Jackson se zde také nijak nepředvedl a spíše se jen několikrát objevil na plátně aniž by měl výraznější úlohu. Návíc zápletka s ním byla předvídatelná a finále nepochopitelné. Nemluvě o samotném závěr filmu, který byl dosti natahovaný a já se teda pronudil skoro až ke dvoum hvězdám. Škoda, že se nepodařilo udržet tempo jako na začátku. 54% PS: Samík ani neřekl svoji hlášku :/ ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhá Campbellovka, kterou jsem si dal ve velmi krátkém čase má oproti té Neesonově jedno obrovské eso v rukávu jménem Michael Keaton, nemůžu si pomoct, ale ten herec mě neuvěřitelně baví. Líbí se mi jej sledovat. Líbí se mi když promluví a vždy mě zajímá co jeho postava zrovna říká. Tuhle jinak rutinní záležitost povyšuje o úroveň výše. Maggie Q své hvězdné časy má už dávno za sebou, její přítomnost, ale určitě nic nepokazí. Zbytek obsazení tvoří povinný L. Jackson a odněkud vyhrabaný T-1000. Celkově 50% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ďalší ženský übermensch, tentoraz v produkcii majstra B-movies Moshe Diamanta. Holt, Jean-Claude Van Damme (spravili spolu 16 filmov) už nie je zrovna v kurze... už mu nepomôže ani druhá plastika puče a gratis dudle v tom ala Magix. Preboha, toto bolo v červených číslach...?! To sem ozaj hlasujú len Fibingerovej & Kratochvílovej DNA dcéry?! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Protežé aneb Mařenka a partička metuzálemovitých rakváčů hrajících si z posledních sil na drsoně je vcelku snesitelná a jakž takž zábavná jednoduchá kokotinka, zejména protožé to není další sériový netflusovký zvratek, tudíž to má skoro hlavu i patu, vcelku originální záměr, nekleká se tam před negrama, ani jedna postava netopí, není pohlavně zmutovaná, ani mentálně znásilněná nějakým tím zkurveným šovinistou. Kvéčko navíc vyrostlo do solidní hybridní MILFky a počítám, že za hrané pohlavní interakce s megaslizkým dědou Kýtnem, který by dozajista ve svém věku už neušukal ani kvadruplegickou důchodkyni, natož vietnamský sentinel v životní formě, dostala i řádné příplatky za dehonestaci a zvrhlost. Nechtěnou komickou vložkou je i Bobo Tétisícovka v roli krutohustě svraštělého a atrofovaného náčelníka gerontomopedistů Hanoi Angels, jehož „bezvadně padnoucí“ pytlovitá džiska je snad relikvie ještě z dob, kdy se snažil polyhliníkově vylít do formy Árnýho. Herecký starobinec tak opět zachraňuje strýček Džexn, který vypadá furt stejně a hraje stejně živelně už tak od roku 1948. Prostě taková nijak zvlášť urážející náhradní jednorázovka, když jste zrovna takhle večer líní zapnout si v automatické pračce nějaký mimořádně zábavný program s intenzivním mácháním a ždímáním na 1600 otáček. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama