Reklama

Reklama

Pomsta

  • Česko Zrozená pro pomstu (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (135)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Akční průměr s Maggie Q, která vypadá skvěle a skutečně tento film táhne vzhůru. Řemeslně je to přesvědčivě udělané, dokonce i s výbornými akčními scénami. Bohužel však v příběhu nebylo předvedeno nic nového a scénář byl celkem ubohý. Samuel Jackson se zde také nijak nepředvedl a spíše se jen několikrát objevil na plátně aniž by měl výraznější úlohu. Návíc zápletka s ním byla předvídatelná a finále nepochopitelné. Nemluvě o samotném závěr filmu, který byl dosti natahovaný a já se teda pronudil skoro až ke dvoum hvězdám. Škoda, že se nepodařilo udržet tempo jako na začátku. 54% PS: Samík ani neřekl svoji hlášku :/ ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Protežé aneb Mařenka a partička metuzálemovitých rakváčů hrajících si z posledních sil na drsoně je vcelku snesitelná a jakž takž zábavná jednoduchá kokotinka, zejména protožé to není další sériový netflusovký zvratek, tudíž to má skoro hlavu i patu, vcelku originální záměr, nekleká se tam před negrama, ani jedna postava netopí, není pohlavně zmutovaná, ani mentálně znásilněná nějakým tím zkurveným šovinistou. Kvéčko navíc vyrostlo do solidní hybridní MILFky a počítám, že za hrané pohlavní interakce s megaslizkým dědou Kýtnem, který by dozajista ve svém věku už neušukal ani kvadruplegickou důchodkyni, natož vietnamský sentinel v životní formě, dostala i řádné příplatky za dehonestaci a zvrhlost. Nechtěnou komickou vložkou je i Bobo Tétisícovka v roli krutohustě svraštělého a atrofovaného náčelníka gerontomopedistů Hanoi Angels, jehož „bezvadně padnoucí“ pytlovitá džiska je snad relikvie ještě z dob, kdy se snažil polyhliníkově vylít do formy Árnýho. Herecký starobinec tak opět zachraňuje strýček Džexn, který vypadá furt stejně a hraje stejně živelně už tak od roku 1948. Prostě taková nijak zvlášť urážející náhradní jednorázovka, když jste zrovna takhle večer líní zapnout si v automatické pračce nějaký mimořádně zábavný program s intenzivním mácháním a ždímáním na 1600 otáček. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sračková zábava s Johankou Wickovou, která jak je zvykem, nechytne při přestřelce ani jednu kulku do bicepsu, natáhne jedno tunový pancéřovaný křižník, oddělá dvacet vycvičených sia mariňáků vybojovaných v ultra těžkých podmínkách na přežití, v nebezpečné ledové divočiny bez jídla a možnosti se vysrat jinak než do petky, a v nepřetržitém speciálním vojenským režimu. Furt málo ? Vyzáblá taiwanka co merkuje japonskou mafii, krvežíznivé upíry, psí androidy, tisíce morčat, karate zebry, fialové liliputy, cosplayere Elona Muska a strýčka Bena, živého Kita a pana Brambůrka. A samozřejmě na jedno nabití zásobníku, s jednou rukou, a druhou obvázanou k noze. Jo jo, nechápu kdy to ty tvůrce už prestane bavit obsazovat tyhle mužatky, co otočí držku o 180° i Samueláče z Džeksnů.. **Protéžé se nad tím hezki honí** ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi akční snímky a hledáte-li nenáročnou záležitost, při níž si v parném letním odpoledni neutavíte mozkové závity, tohle je jasný win- win. Příběh byl nenáročný, jak se na typické béčko sluší a patří, akční scény byly slušně provedené, což bylo vzhledem k věku většiny protagonistů dost překvapivé, a celé to na mě působilo velmi svižně a dost dobře to na mě fungovalo. Maggie Q to opět slušelo a jsem velmi rád, že nejsem věřící, protože by mě některé její módní kreace doplněné oku lahodícím vlněním zřejmě dohnaly k myšlenkám, pro které bych musel k mimořádné zpovědi. Mám silné podezření, že Samuel L. Jackson už před časem zemřel a v současných snímcích ho nahrazuje kyborg, který ho sice věrně imituje, ale tým, jež ho vyrobil, zapomněl na to, že by se na něm přece jen měl projevovat věk. To ostatní, dosud živé jedince, zub času nešetřil, takže mi Robert Patrick jako drsný šéf motorkářského gangu a Michael Keaton jako neodolatelný milovník přišli poněkud směšní. Omlouvám se, ale je to tak. Maggie Q tady tak vyčnívala jako sexy sestřička v gerontologickém centru. Ale to jsem odbočil, protože za mě platí, že to v rámci žánru vůbec nebyl špatný film a ke čtvrté hvězdičce mnoho nechybělo. / Poučení dnes nebude, jelikož snímek už jedno obsahoval a já si nedovedu představit, že bych přišel s lepším, protože tohle mi mluvilo z duše: "Je vzácný dar, mít přátele, kteří ti důvěřují natolik, že ti nepomáhají, dokud je sám nepožádáš." 3*+ ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Campbell už proste 30 rokov robí to isté, vie to, a mňa to stále baví. Pokiaľ má dobrý scenár, nekonvenčné dialógy, skvelý casting, tú chémiu medzi hercami už vie vybudovať. Z tohto by mohla v pohode vzniknúť aj hra, aj keď ... žmurk na Hitmana. Maggie aj Keaton asi pijú krv alebo čo, že stále vyzerajú zachovalo a vedia sa stále svižne pohybovať (za predpokladu, že to boli oni, no). Film je klasický inteligentný akčňák, kde sú vynechané nepodstatné momenty, kde sú fakt kvalitné bojové sekvencie, dialógy, ktoré bavia a hlavne, rozumná minutáž a zaujimavý feeling. Poctivá trojka, ale jednu dám za Keatona a mobil s nožom. 4 z 5 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)
  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)

Reklama

Reklama