Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co při automobilové nehodě ztratili svého jediného vnuka, unesou lékařka Audrey (Sheila McCarthy) a Henry (Julian Richings) těhotnou pacientku s úmyslem provést „obrácený exorcismus“ a Jacksona umístí do jejího nenarozeného dítěte. Netrvá dlouho a zjistí, že Jackson není jediným duchem, kterého prarodiče pozvali do svého domova. Nyní začíná závod s časem pro pár, stejně jako pro těhotnou ženu, aby zjistili, jak se dostat ze situace, kterou udělali. (Flekoun58)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kanaďané si začínají zasluhovat moje uznání a čím dál častěji přicházejí s čerstvými závany do zastaralých scénářů. Tenhle satanistický béčkový kousek toho má opravdu až dost. Od netradičního nápadu, přes slušné gore až po téměř áčkově zvládnuté atmosférické hororové scény. Co musím ale pojmenovat jako zápory by asi byly z většiny nesympatické postavy a že ten film jako celek pro mě byl trošku bordel. Nebyla jsem si nikdy jistá, jestli je to schválně vtipné nebo to zamýšleno ani nebylo a tak mi některé momenty hraničily trošku s parodií. Možná, že kdyby si to víc vybralo jenom jednu strunu, ať už vážnou či komediální, bylo by to pro mě trochu lépe stravitelné. Takhle dávám slušný průměr a budu určitě další Dyckovu potencionální hororovou tvorbu sledovat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Silent Hill v rodinném domě obstarožního manželského páru, který satanistické rituály drží v rukou stejně pevně jako Alenka Schillerová český státní rozpočet.. Samo si to škodí žánrovou nevyhraněností a pokulhávající návazností jednotlivých scén, nicméně kontrola sněhové frézy, přehnaná péče o dásně či pár posledních minut přijdou s požadovanou intenzitou a povedla se i castingová volba mužských představitelů, jejichž tváře nejsou zrovna ze žurnálu. Klobouk dolů, že to celé spíchli za 250 tisíc dolarů. To vypadá na smlouvu s ďáblem.. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Netuším prečo sa Justin G Dyck po sérii mdlých a zrejme dosť nezáživných TV filmov pustil do hororu, ale dobre spravil. Jeho Anything for Jackson je malým,nízkorozpočtovým, tématicky dosť netradičným hororom s miestami veľmi hutnou atmosférou, pôsobivými bubákmi(duch v plachte vedie na plnej čiare a predstavuje najsilnejšiu pasáž filmu), nekonvenčným ale vlastne celkom sympatickým ústredným duom šesťdesiatnikov (Julian Richigs sa svojim zjavom do hororov neuveriteľne hodí) a aj pár solídnymi ľakačkami či poriadne krvavými a netradičnými úmrtiami(sekačka odpadu, policajt). V posledných minútach tomu trošku dochádza dych a úplný záver nie je práve najvydarenejší,resp. najjasnejší, no aj tak Anything for Jackson patrí k tomu lepšiemu čo minulý rok v hororovom žánri vzniklo a je škoda že si nenašiel cestu aj k nám do kín... PS: 2-3 scény nebezpečne balansovali na hrane paródie, našťastie, mimo scény s dentálnou niťou mi vyložene na smiech nikdy nebolo. 70% ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Dejiny literatúry a umenia sú plné poučných príbehov tých, ktorých stihol prísny trest za to, že sa snažili neprimerane fušovať do remesla pánu Bohu. Anything for Jackson, ukazuje, okrem snahy o privolanie duše mŕtveho do živého tela, zároveň poučný príbeh o pokute pre tých, čo sa snažia neprimerane fušovať do remesla pánovi Satanovi. Prekvapivo na to ide zaujímavým príbehom, strašidelnými i zábavnými momentami (opakované odstrelenie sa), vierohodne pôsobiacimi okultnými rituálmi i tajomne pôsobiacou pointou. Našťastie sa nesnaží všetko za každú cenu vysvetľovať. Inteligentný horor, ktorý poteší. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, takové to nečekáš nic a dostaneš víc. Samozřejmě není to perfektní (pomalé tempo, podivný "kámoš Ian" a nepřehledný závěr), ale ta atmosféra a všichni návštěvníci z očistce jsou velkým kladem. A já ty již zmiňované nedostatky rád odpustím. 7/10 P.S.: Pavoučí afroameričan s igelitem na hlavě se právě dostal do TOP 10 Bubáků, který nechci najít pod postelí. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům používaný po většinu filmu je ve skutečnosti dům scenáristy Keitha Coopera. Henryho a Audrey ložnice a Ianův sklep však byly natočeny v domě režiséra Justina G. Dycka. (Piercee)

Reklama

Reklama