Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletý Jirka Horáček (Rudolf Hrušinský nejml.) žije s otcem (Ladislav Potměšil) na plzeňském sídlišti. Táta mu dává dobře míněné rady, avšak Jirka jeho rad příliš nedbá. Čas tráví s kamarádem Romanem na diskotékách, kde se mu velice líbí Eva (Mariana Slováková). Ta patří k o něco staršímu frajírkovi Cáfovi, ale Jirka se nevzdává a snaží se dívku získat pro sebe. Ztracenou legitimaci mu domu přichází vrátit Jitka (Jaroslava Stránská), které dává najevo svůj nezájem. Avšak osud tomu chce, aby Jirkova veškerá snaha získat Evu, ztroskotala, čímž i prohrál sázku a musí se vydat do holičství. Otec ztrácí nervy a syn chodí domů pouze v době otcovi nepřítomnosti. Nakonec se náhodou setkají u snídaně a usmíří se. (TV Prima)

(více)

Recenze (563)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Příšený film bez kterého by bylo na světě líp. Nova si ho oblíbila a pouštího nejmíň 4krát ročně. Ten film už se mi zhnusil z toho, jak ho pořád opakují. Možná to je tím, že muzikály vůbec nemusím a česká scéna je podle mě jedna z nejhorších. A tady ten popík je vážně strašnej. Pár dobrej vtípků za to ta jedna hvězda, ale jinak odpad jak vyšitej. ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film nedokážu popsat jiným slovem než SRAČKA!!! Omlouvám se, ale jinak to nešlo :-) Scénář je naprosto ubohý..jestli chtěli tvůrci oslovit mladou generaci, tak se jim to krajně nepovedlo!! Rudolf nejml. se jen přiživuje na slávě svých předků, ale sám není hercem ani v nejmenším. Líp by to odehrál kdejaký výrostek z ulice!!! A hudebníka jménem Michal David, který zpívá jako když si sedí na varlatech opravdu, ale opravdu nesnáším!!!!!! ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hrůznost, která by v jiné době zajistila autorům zpestření zbytku života v nějakém exotickém rekreačním zařízení. Dobová hříčka o trablech malého kominíčka, pyšné krásky, hloupé, leč dobré kadeřnice, a další řady svérázných figurek, především z řad dělného lidu. Vše je protkáno líbivými popěvky mistra Davida, superhvězdy disconevkusu, který zaplevelil českou hudbu svým "dílem" na dlouhá léta. Hnůj ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Ani v době, kdy byl tento film novinka, se mi ani trochu nelíbil. Michala Davida jsem naposledy poslouchal v jeho úplných začátcích, ale když začal chrlit muziku stylem 2 hity měsíčně, pustil jsem ho k vodě. Rudolf Hrušínský nejml. tímhle filmem možná udělal rodině radost, že se potatil a podědil, ale mě moc nepotěšil, protože se mi zdá, že v něm z jeho dědy zbylo asi tak 1 % herce. Zbytek je jen šaškovství. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Ta zvědavost mne vážně jednou zahubí jako onu příslovečnou kočku...tohle bylo zase jednou velice velmi mocné ZLO. Totální nálož nevkusu, avšak coby bizarní (skoro)dokument ze života socialistické diskomládeže si to tu 1* zaslouží. Tolik hrozně vypadajících lidí dnes člověk neuvidí snad ani v Bruntálu. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (42)

  • Když zadrží Jirku (Rudolf Hrušínský nejml.) na policejní stanici za to, že přeběhl náměstí nahý, tak si příslušník prohlíží jeho občanský průkaz. Ten přeci u sebe nemohl mít, když byl nahý. (PROCESOR)
  • Přestože se děj filmu odehrává v Plzni, v některých záběrech jsou tramvaje s pražskými evidenčními čísly. (Neklan)
  • Premiéry filmu sa nedožil Karel Vochoč (Jonák), ktorý nečakane podľahol infarktu. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama