Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (511)

Phoppy odpad!

všechny recenze uživatele

No mé pocity u tohoto filmu ( a to jsem ho nedokoukal do konce - díky bohu ) byly velmi smíšené přičemž nejvíce převládal můj dávicí reflex...ani nevím do jakého filmového žanru bych toto " dílo " zařadil...vzdáleně se to možná podobá parodii nicméně toto slovo spíše vystihuje samotné herce...no a když se k tomu přidá takový " originální " režisér jakým je pan Soukup pak vznikne dío skutečně jedinečné... ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Jarda Sypal jako Vašek Hruška, jo??? Nevěřil bych, že to kdy řeknu, ale to je ještě příšernější než božský Kája jako James Bond...nebo to má být Jako James Bond? To je jedno, chtělo by to nějak efektně zakončit, tak co třeba citací z Červeného Trpaslíka, i když pouhé jeho zmínění v souvislosti s takovým brakem je urážkou...nicméně jak trefně poznamenal blahé paměti A.J. Rimmer, muž s největším charizmatem na světě - "Dokonce to urazilo i mou zadnici, jež se oprudila, neboť chudinka moje malá dřepěla u tak děsného puberťáckého škváru!" ()

Reklama

Carthorias odpad!

všechny recenze uživatele

Seznam věcí, které mi přijdou méně bolestivé či trapné, než dívat se na tento film: 1. Obřízka bez jakéhokoli umrtvení 2. Usrat si na audienci u anglické královny 3. Bungee-Jumping bez lana 4. Nechat se ojet ve vězení dvoumetrovým zabijákem co si říká "prcek" 5. Vstřelit si vlastní gól v prodloužení finále mistrovství světa ve fotbale. Jako hráč Severní Koreje. 6. Vyhrát v loterii a pak zjistit, že zrovna dnes jsem si svoje šťastná čísla nevsadil. 7. Volit komunisty. 8. Zapomenout jméno své manželky u oltáře. 9. MlUwIt a pSát yAqO NaPrOsTý QrEtéN * LoVE* kiss :*** 10. Psát trapné komentáře na internetová diskuzní fóra 11. Vše z výše uvedených ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Co se dá napsat o něčem co je divný už jen svým námětem ? Nikdy nenatočíme Bond film , v českých poměrech. Nemám tušení jestli naše malá zemička má nějaké svoje špiony a nebo tajné agenty , ale jestli vypadají takhle , tak se nedivím že máme věčně nějaký problémy. Divnej film z nesympatickýma hercema a divným vším ostatním. A nezachrání to ani celkem pěkná tvářička dívčí hrdinky - bohužel. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nás môže akurát tak tešiť, že už na prvý pohľad to tvorcovia nemysleli vážne. Inak by si to zaslúžilo aj mínusové body. Ale tak už keď na ničom inom, aspoň na tej skrumáži trapnych scien sa nedá nezasmiať. A aspoň je tu ďalšie kolo o najdebilnejšie zobrazenie pojmu 'česká komédia', kde medzi sebou súťažia Troška a Soukup. Ešteže sú tu na záchranu aj iní. 20%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama