Reklama

Reklama

Výbušnej koktejl

  • Francie Gunpowder Milkshake (více)
Trailer 1

Sam (Karen Gillanová) bylo pouhých 12 let, když ji její matka Scarlet (Lena Headeyová), elitní vražedkyně, musela opustit. Sam byla vychována nelítostným zločineckým syndikátem, pro který pracovala její matka. O patnáct let později se Sam vydává v matčiných stopách a stává se nemilosrdným, efektivním a loajálním zabijákem. Když se však riskantní zakázka zvrtne, musí volit mezi loajalitou k organizaci a ochranou života nevinné osmileté holčičky Emily (Chloe Colemanová). Po odmítnutí mise má jedinou šanci na přežití: znovu se spojit se svou matkou a jejími nebezpečnými kolegyněmi „Knihovnicemi“ (Angela Bassettová, Michelle Yeohová a Carla Guginová). Tři generace žen spojí své síly v pomstychtivé válce proti těm, kteří by je mohli připravit o všechno. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (104)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

V kategórií "zábavná akčná blbosť s brutálnym násilím" by tento koktejl ušiel, bez ohľadu na fyzické dispozície a pohlavie hrdinov, pretože bojovky a vizuál sú fajn a nechýbajú tu ani nejaké tie nápady – ale to by sa tieto dva, už tak ostro proti sebe stojace prvky, nesmeli biť ešte aj s nechutne naivnými a idiotsky zdôrazňovanými rodinnými hodnotami. Už mám naozaj dosť tej extrémnej naivity a vzápätí smrteľne vážne sa tváriaceho patosu, zachraňovaných pekným vizuálom, hudbou a choreografiou. Nevadí mi, že je to skrz-naskrz feministicky čiernobiele až do tej miery, že tam ľuďom = ženám (až na jedinú výnimku) ani nepriznávajú otcov, a zniesol by som aj to, že hlavná hrdinka je nesympatická a tuším ani nie moc dobrá herečka, ale vyššie uvedené neodpustím. A už vôbec nie, ak je k tomu v celom tom náklade klišé, kde sa už nikto ani len nesnaží skutočne diváka o niečom presvedčiť, ešte aj nepretržite prítomné otravné decko. Sorry, ale aj na takého priaznivca prestrelených bitkárskych retro videoklipov, ako som ja, je to už trochu moc. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Lena Heady nikdy nevedela moc hrat, napokon bola/je sexy, no moc hereckeho talentu nepobrala, ludovo Lena Heady nie je Gloria Swanson, z  jo. A to sa na nej plne podpisuje. Taxi hovorim pocas projekcie, ze v klude svojho obyvaku kukala na Dzona Vyka a rozhodla sa ukecat par kamosiek a urobit si zensku verziu. Ale je to len  a len moja spekulacia. Oficialny text hovori coasi o  turbulentnom zivote, opustenie dcery a cosi o profesionalnom zabijani ludi - to ako u Heady. Nejak som jej to neveril, rovnako ako som neveril Endzeline v Salt ze 40 -50 kilova baba sunda stokilovych chlapov uplne v pohode. Rvacky nic moc, ani ta cholerografia osobnych subojov ma nebavila, Sak ved Heady, no - Heady nie je Gloria Swanson ani moja oblubena Ritka Hayworthova, ze jo. Kulisy sice farebne, no moc .... retro ?  5 % ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Asi nějakej odkaz na starší filmy. A vlastně i hudební složka je dost alternativní podivnost. Film ovšem má velmi slabej příběh odehrávající se skoro celej jak u nás říkáme na Kavčákách, a mě to prostě vůbec nebralo. Samostatnou kapitolou jsou ovšem herečky, a to zejména Karen Gillan. Toporná, absolutně se do role nehodící. Konec byl vysvobození. 30%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Navot Papushado není Najšuller, Stahelski, Evans ani Leitch a jde to znát.Na Gunpowder Milkshake jsem se po prvních trailerech těšil dost a nečekal jsem, že to bude ve výsledku tak rutinní a sterilní.Dějově je to velmi jednoduché a kdo má potřebu řešit příběh v akčních filmech, tak si může hvězdu klidně ubrat, já nad tím zlomil hůl už 10 let zpátky, takže se zaměřuji spíše na jiné věci, ale ani ty mě nedokázaly úplně uspokojit.Vizuál je solidní, hudba je fajn, maličká Chloe Coleman po My Spy je opět parádní a potěší i slušné Rko, ale velkým zklamáním je pro mne Karen Gillan, která jednak neumí moc hrát a roli nájemné assassinky jsem jí teda vůbec nevěřil, v akčních scénách je dřevěná, pomalá a kvůli tomu veškerá akce u mne postrádá razanci, drajv, šťávu i náboj, přitom akčních scén je poměrně dost a natočeny jsou přehledně, ale necítil jsem tam fyzično ani zápal a to je docela problém, alespoň ten Slowmo fight v kuchyňi si zaslouží i opětovné zhlédnutí.Kdo rád akční filmy, tak zhlédnutím vyloženě neprohloupí, zábavné i akční je to dost, akorát je to docela naivní a né příliš satisfakční jak jiné akční pecky i z ranku Female hrdinek ( Atomic Blonde).• Příběh 2/5, Akce 3/5, Humor 2/5, Násilí 4/5, Zábavnost 3/5 Hudba 4/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Gunexpired Milfshake. Kluci, rozhodně od toho držte ty své tolik týrané a ponižované plotnové a seksuální otrokyně, služky a antistresové fackovací panenky dál než sufraštětku od vibrátoru. Po tomhle by mohly zemancipovat, zvlčit a nedejsatan si začít i vyskakovat nebo dokonce mluvit bez povolení! Dost tragický pokus o feministického Matouše Vóna či Jendu Tampóna bez koulí a se svraštělým klitorisem, v němž čtyři až trapně a strojeně exponované kdysimilfky, dnes již řádně vyzobané kukuřice a občerstvení pro gerontofily, a jedna vytlemená pičinka dvě hodiny ve vybarvičkovaných retrokulisách dost uboze, přitrouble a na hranici nevkusu mlátí a střílejí zkurvené šovinistické chlapy. Divím se, že toho Papučáda po jeho předchozích pičinech ještě někdo vůbec pustil do studia. Ale rozhodně to defloruje frontální laloky všech těch vkusných müslitelů snad i účinněji a méně bolestivě než lobotomie. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (1)

  • Keď Sam (Karen Gillan) príde s Emily (Chloe Coleman) do nemocnice, vezme odloženú pištoľ (Glock 19) a vyberie zásobník, aby skontrolovala, či je zbraň nabitá. Vôbec však neskontroluje, či je náboj v komore a či je zbraň teda pripravená na streľbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama