Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (482)

novoten 

všechny recenze uživatele

Smutné vystoupení z řady, při jehož letmém zahlédnutí si jen smutně povzdechnu. Jako prvnímu ze série mu totiž chybí srdce a nějaký důvod pro jeho existenci kromě očividného vydělání dalších peněz. To, že za další tři roky přišel Ivan Drago, tak možná bylo pro Stalloneho kariéru jedním z nejšťastnějších rozhodnutí. ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Treti dil neztraci nic z kouzla predeslych dvou dilu, Mr. T jako Clubber Lang byl asi nejlepsim souperem Rockyho ze vsech :) Treninky s podmanivou muzikou (Eye of the Tiger je proste klasika), efektni souboje v ringu (Hulk Hogan opet vyvadi ;)) a spousta Clubberovych kecu - proto asi muj nejoblibenejsi dil ze Stalloneho boxerske serie. ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Nebýt trapného rozjezdu (viz. Rockyho a Adrianina zpívající scéna), hodnocení by bylo vyšší. Jinak to byl Rocky, jak má být. Škoda jen, že Clubber Land ze sebe za celý snímek nevypotil jedinou inteligentní větu. Mimochodem, nemůžu si odpustit nezmínit, že kruh se uzavírá, ságu o Rockym mám s třetím dílem shlédnutou celou... :) ()

arie 

všechny recenze uživatele

Tretí Rocky má niekoľko skvelých momentov, pre mňa hlavne vynikajúci tréning s Apollom Creedom (Carl Weathers) za doprovodu skvelej hudby a taktiež vynikajúce súboje. Obsadenie Hulka Hogana nepovažujem za najšťastnejšie, pretože v okamihoch Rockyho zápasu s Hoganom sa snímka ocitá na hranici sebaparódie, ktorá však postráda vtipné momenty. Hlavný záporák Mr. T je skôr zaujímavý svojím výzorom než charizmou, no funkciu klasického béčkového záporáka zvláda bez väčších problémov. Rocky III je určený prevažne fanúšikom série, medzi ktorých sa počítam, a preto snímke udeľujem neutrálne tri hviezdičky. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Slabota. Stallone - scénárista silně pokulhává. Celé to působí nastavovaně. Zatímco (pro mne ve výborné) dvojcevše mělo své místo, tady je spousta věci, které tu nemají co dělat. Co proboha ten úvodní čardáš s Wrestlerem?? Celé je to mdlé, chybí tomu Pohled tygra :) (todle sousloví už nechci nikdy slyšet) Jestli něco za něco stojí, je to (opět) tréningová pasáž a závěrečný zápas) Stallone - Herec je opět dobrý, ale jeho Rocky už není to, co býval. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama