Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (482)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Třetí díl a opět hodně jiný přístup. Rocky již nemusí řešit neustálé existenční problémy a pokoj mu už naštěstí dala i Adriana a tak se hlavně boxuje. Nechápu zařazení Hulka Hogana, ovšem s písničkou Eye of the Tiger to celé nabere solidní spád. Velmi povedená tréninková pasáž a nekompromisní záporák Mr T. nakonec vyškrábou tento díl na 70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

V predošlých častiach sa viac kecalo, ale tu je to opačne. Viac Rockyho, viac súperov, viac Apolla a konečne super ,ktorý je fakt na pohlaď nesympaticky. Stallone drží tento tretí diel rovnako vysoko ako predošlý, príbeh stále pútavý, herci majú čo hrať, spolupráca s Apollom geniálna, Soundtrack Eye of the Tiger super a záverečný fight za doprovodu hudby Billa Contiho opäť zo zimomriavkami. Je to s časti už taký stereotyp, ale ja sa bavím. Obľúbený soundtrack: Mickey. 90% - 5* ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Urputnost, s níž si celá ta léta jde za svým snem, je obdivuhodná. Napotřetí se ale tahle outsiderská mašina trochu zasekla, není to ono příběhově ani emočně (prostě palce divák nedrží tolik). Vzrušující vůně testosteronového mužství zůstává, ale naopak přibyla nažehlenost a luxus, což v téhle látce není dobře. Na druhou stranu nám Sylvester Stallone po trojce naservíroval TOP díl série, kde obalený americkou vlajkou rozdává údery vytáhlému Rusovi Dolphu Lundgrenovi v emocemi napěchovaném kousku. Tahle třetí zastávka je ale tak trochu zbytečná, co si budeme vykládat. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Na Pana Té jsem se těšil, ale jeho postava vyšinutého užvaněného magora může v někom těžko vyvolat sympatie. Za zmínku stojí ještě skvělá píseň Eye of the tiger (konečně jsem se jí dočkal) a Apollo na správné straně barikády. Jinak nic nového. Rockymu se moc do tréninku nechce, pak se nechá vyhecovat a zabere. Souboj probíhá podle stejného scénáře, kdy se oba pravidelně střídají v nechránění se , aby je ten druhý mohl zbušit. Odvar a recyklace již viděného... 50% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bill Conti: 1. Eye of the Tiger - Survivor [3:53] ,2. Take You Back (Tough Gym) - Frank Stallone [1:48] ,3. Pushin - Frank Stallone [3:10] ,4. Decison [2:05] ,5. Mickey [4:39] ,6. Take You Back - Frank Stallone [3:37] ,7. Reflections [3:21] ,8. Gonna Fly Now - DeEtta Little/Nelson Pigford [2:50] ,9. Adrian [1:42] ,10. Conquest [4:40] ()

Galerie (99)

Zajímavosti (99)

  • Na začiatku filmu je v pasáži vidieť hrací automat s témou filmu Flash Gordon (1980). (Pat.Ko)
  • Tento film je považovaný za najobľúbenejší fanúšikovský film v komunite Rocky. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama