Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vynikající francouzský akční thriller, jež Netflix koupil a co se týče dramaturgie by si z něj měl vzít příklad u většiny svých produkovaných filmů. 90 minut prakticky bez hluchého místa uteče jako voda, tvůrci si s akčními momenty věděli rady a hlavní herec Alban Lenoir předvedl slušné chvaty i tělo na tělo, až jsem toho skoro u tohoto typu filmu nečekal. Jedinou záhadou je, proč má zde Ztracená kulka tak podtaktované hodnocení. Zasloužila by minimálně 7/10 a mnohem více diváků (přiznám se, že i mně film v době premiéry proplul pod radarem streamovacích algoritmů). ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Taková Kobra 11 po francouzsku, kde si k pomačkanm plechům s pěknou hudbou přihoďte i pohledné zběsilé pěsti. Bitka na policejní stanici  patří k ozdobám celého filmu, anžto její choreografie je báječně promyšlená a zábavná, stejně jako výše uvedené bouračky a stíhačky v autech. Kdo hledá nenáročnou jednohubku s výborně natočenou akcí bez pokusů o dramatické nadstavby či jiné vedlejší motivy, rozhodně neudělá chybu. Náladová čtyřka, páč jsem si hned po projekci nastřelil i dvojku ()

Reklama

Trustme 

všechny recenze uživatele

Obligátní francouzští prohnilí poldové. Automoto akční styling skoro tak dobrý jako v Kobře 11. Zle a ošklivě působící ksichty, nevhodné chování na silnici a nesportovní úpravy vozů, vybržďování a takové to francouzské špinavé pojetí, kde jsou všichni nasraní, když jim jde o prachy, život a spravedlnost. V záplavě francouzských filmů na téma corrupte flic po dlouhé době film, který mě bavil. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá francouzská akční storka, která sice připomene Bessonovu produkci, ale narozdíl od ní ji chybí výraznější koncept i obsazení, ale zase se tu nikdo nepokouší o nějaké přiblblé bessonovské humory (jen považte - Ramzy Bedia ve vážné roli!). Příběhově to nenudí, záporák je fajn, z akčních scén bych vypíchl jen snaživou bitku na policejní stanici, jinak aspoň ve finále mohli víc šlápnout na plyn. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednohubka z Francúzka, ktorá sa snaží vyrovnane kombinovať prvky žánrov akcia, krimi a thriller. Všetko v nej funguje spíš polovičným plynom, ale film má solídnu dynamiku. Ja osobne som nečakal pokračovanie, ale v roku 2022 by sme sa mali dočkať druhého diela. Uvidíme, že kam sa to posunie ďalej. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • Když ve 22. minutě Areski (Nicolas Duvauchelle) zastřelí přes zadní okno Charase (Ramzy Bedia), okno zůstane v dalším záběru nepoškozené. Díra po kulce se objeví v okně až v 56. minutě, když Lino (Alban Lenoir) prohlíží auto poté, co ho vytáhl z úkrytu. (Fischa77)
  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama