Reklama

Reklama

Ztracená kulka

Trailer

VOD (1)

Geniálního mechanika s kriminální minulostí obviní z vraždy. Aby dokázal svoji nevinu, musí vystopovat zmizelé auto a získat důkaz: jednu jedinou kulku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Ne__Ty 

všechny recenze uživatele

Příjemné žánrové překvapení. Do kapse strčí The Old Guard a asi i Project Power, kdybych měl odvahu to vidět. Díky devadesáti minutám děj odsýpá a je naplněný solidní akcí, které kraluje honička na dálnici a potyčka na policejní stanici, za kterou by se nestyděl ani Terminátor. A když k tomu připočtu sympatické postavy, které neztratily celý mozek, přehlédnu i jednoduchoučký příběh. Až nebude vědět, co si dát, naordinujte si toto old schoolové ohlédnutí na Netflixu. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Sympatická a poctivá francouzská akční záležitost - očividně nízkorozpočťák. Není to definitivně nic extra, ale taky to neurazí, jestli se chcete hodinu a půl něčím podobným zaměstnat. Alban Lenoir v hlavní roli by ale díky tomuhle mohl vejít do širšího povědomí a dostat nějaké lepší role - připomíná mi jednoho kolegu z práce, vypadá vlastně úplně jako on. A díky za (pokud někdo hledá rap song z garáží): Guts - Take Me Back (feat. Leron Thomas & Tanya Morgan) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Žabožroutská lobotomie a lá Rychle, ty debile s mimořádně nesympatickou, prkennou čuňou v hlavní roli a bitkami jako z filmů s Budem Spencerem, proti níž jsou ovšem i Naftovi parťáci naprostým scénáristickým a akčním sqostem. Dobré možná akorát tak jako pohon mitochondrií těch nejjednodušších organismů a jako kulisa ke kompulzivnímu ožužlávání palců v léčebně neurovegetativních poruch. Prý je už i dvojka, kterou si ale s chutí nechám ujít, protože dvě ztracené kulky, to už zavání totální impotencí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Co si budeme nalhávat, když byl Jason Statham Mechanik, zase tak úplně mechanikem nebyl. Spíš jen, aniž by se mu při tom dostala špína za nehty, trošku pošolíchal brzdy a klient už do servisu nikdy nemusel. Tady se maník v rámci výkonu trestu v autech opravdu hrabe a snaží se pod tlakem policejní zvůle očistit své jméno. Když ale čistí policejní stanici, nejde francouzskému Lukáši Langmajerovi ta hra na Stathama věřit.. Pokurýrované Taxi, které se při násilí nebojí být explicitní a svým tempem a demoličními derby občas nechává zapomenout na svou prostoduchost. Co se týká osudu policejního prohnilce, nechci pana Stathama nějak protěžovat, ale tohle by nedopustil.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Během sledování tohoto francouzského akčňáku mi bylo, jako kdybych se časem vrátil do nejslavnější tvůrčí éry Luca Bessona. Výborná akce jde ruku v ruce s hloupým dějem. Ale hlavní postava, kterou tu hraje Alban Lenoir je Vám tak sympatická, že se jenom kocháte a užíváte si konečně jednoduchý, ale účinně dynamický francouzský akčňák, jaký tady dlouho nebyl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (9)

  • V čase 01:06:00, když policisté staví zátaras, je tmavě modrý Renault Laguna jinak postavený na silnici, než když Lino (Alban Lenoir) zátaras proráží. I druhý Ford má jiné postavení. (Fischa77)
  • Herec Ramzy Bedia bol jednoznačnou režisérovou prvou voľbou pre obsadenie roly Charasa. (MikaelSVK)
  • Filmovanie snímky prebiehalo vo francúzskom meste Sète v departemente Hérault a trvalo 38 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama